Afspraak maken
Blog overzicht

De leukste dingen om te doen met jouw trouwjurk na de bruiloft!

De grote dag is daar… Eindelijk mag je jouw prachtige droomjurk aan! Maar, de dag waar jij zo lang op heb gewacht, gaat helaas ook weer voorbij. En wat doe je dan met jouw trouwjurk? WIj geven je de leukste en gekste ideeen voor een tweede leven van jouw trouwjurk, zodat je het maximale eruit haalt!

It’s all about the pictures!

Na jouw grote dag mag alles! Je hoeft geen rekening meer te houden met jouw bruidsjurk die vies wordt, dus niets is te gek! Hou een fotoshoot aan het strand of meer, lekker in het water lopen. Ga naar de dierentuin en vraag om een shoot tussen de dieren. Heb je iets met het platteland? Loop met een gerust hart door de weilanden. Gebruik verf, modder, kleurpoeder, het kan allemaal! De fotoshoot hoeft helemaal niet op de dag van jou trouwdag zelf, het kan ook erna. Of misschien wel een extra shoot? Hiermee heb je een leuke herinnering en hele leuke foto’s om op terug te kijken.

Lekker met de meiden!

Zijn jouw vriendinnen ook getrouwd? Organiseer een meidenavond en laat iedereen haar jurk meenemen! Lekker borrelen, terwijl jullie helemaal opgedoft in jullie trouwjurk zitten. Dat moet wel een leuke avond worden! Vergeten jullie de foto’s niet?

DONEER JE TROUWJURK

Sommige dames hebben het niet zo breed en hoe fijn is het om dan een gratis trouwjurk te krijgen. Geef je trouwjurk cadeau en laat iemand anders nogmaals van je trouwjurk genieten!

JE TROUWJURK INLIJSTEN

Je trouwjurk een speciaal plekje geven? Je kunt je trouwjurk inlijsten om de herinnering van jouw droomjurk zo mooi mogelijk te bewaren. Zo laat je jouw trouwjurk elke dag weer shinen!

One of a kind

Wil je jouw bruidsjurk letterlijk een tweede leven inblazen? Laat jouw bruidsjurk vermaken tot lingeriesetje of cocktailjurk. De stof kan vaak ook geverfd worden. Per trouwjurk hangt het ervan af wat er mogelijk is. Vraag dit even na bij de kleermaker bij jou in de buurt! 

Dus, wat ga jij doen met jouw trouwjurk na de bruiloft? Ben je er toch te veel aan gehecht? Bewaar ‘m dan in de kast en trek de jurk af en toe aan om dat speciale gevoel te herbeleven. En wellicht dat je jouw dochter er ooit nog in mag zien…