Afspraak maken

De zoektocht naar je droomjurk begint hier

Ontdek Weddings Bruidsmode

Jullie gaan trouwen! En daar willen we je van harte mee feliciteren! Als de aanstaande bruid ga je een leuke en spannende tijd tegemoet.

Het moment is aangebroken om op zoek te gaan naar de trouwjurk van je dromen en daar willen we je met alle liefde bij helpen! Denk je eens in: 950 vierkante meter vol met trouwjurken van alle toonaangevende merken in diverse prijsklassen. Privé pasruimtes waar je in alle rust kunt passen en waar je samen met jouw naasten én een ervaren styliste jouw trouwjurk zeker zult vinden.

Natuurlijk vieren jullie het vinden van jouw trouwjurk onder het genot van een heerlijk glas bubbels! Dat is trouwjurken passen bij Weddings Bruidsmode te Rotterdam.

  • 950 m2 trouwjurken
  • Award winning
  • Accessoires
  • Champagne bar
  • Eigen atelier
  • Wedding shows
Previous slide
Next slide

Ben jij bij de Weddings Show?

Onze modellen showen de mooiste trouwjurken op de catwalk en daarnaast laten we je kennismaken met verschillende facetten van een bruiloft. Lees binnenkort meer over onze volgende editie! 

Ontdek jouw stijl

Bij Weddings hebben we trouwjurken in alle stijlen en zo is er voor iedere bruid de perfecte bruidsjurk te vinden! Ontdek onze collectie per stijl.

Onze designers

Ondek alle stappen

Happy brides

Wij kunnen je natuurlijk alles vertellen over hoe het is om bij Weddings het ‘Say yes to the dress’ moment mee te maken, maar de verhalen van onze happy brides zeggen nog veel meer! Lees hun ervaringen en laat je betoveren door de mooiste foto’s!

Onze designers

8x Award winning

Weddings Bruidsmode is 8x uitgeroepen tot beste bruidsmodewinkel van Nederland! Daar zijn we ontzettend trots op, want dit zijn publieksprijzen en hebben we aan onze bruiden te danken.

Ook dit jaar (2022 – 2023) hebben we de award weer mee naar huis mogen nemen. Wauw, wat een eer!

Vind jouw droombaan in de bruidsmode

Lijkt het jou fantastisch om onderdeel uit te mogen maken van een bruid haar grote dag? Goed nieuws: bij Weddings Bruidsmode zijn we altijd op zoek naar nieuw talent! Bekijk de actuele vacatures en solliciteer direct.