< Veel gestelde vragen

De collectie

Zijn de jurken die ik op de site zie ook daadwerkelijk bij jullie te koop?

Wij streven ernaar om de website up to date te hebben. Alle modellen zijn aanwezig in de winkel. Enkele modellen kunnen tijdelijk afwezig zijn, dus als je voor één speciaal model komt, dan kan je altijd even bellen of mailen of het model inderdaad aanwezig is.

Wisselt de collectie van Weddings regelmatig?

De collecties wisselen twee keer per jaar. Dit is doorgaans in het voorjaar en najaar, maar tussendoor komen er ook altijd modellen binnen.

Verkopen jullie gekleurde trouwjurken?

Weddings heeft verschillende jurken in allerlei kleuren in de collectie. Voor sommige modellen is het zelfs mogelijk om deze in maar liefst dertig kleuren te bestellen.

Ik trouw voor de tweede keer en ben op zoek naar een mooie trouwjurk. Kunnen jullie mij hierbij helpen?

Voor elke bruid is een mooie jurk te vinden in onze winkel. Ga je voor de tweede keer trouwen en wil je dit keer iets minder in de traditionele bruidsstijl dan kan een mooie gekleurde jurk natuurlijk een goede optie zijn.

Maken jullie ook jurken op aanvraag in jullie atelier?

Nee, wij zijn geen atelier en verkopen de jurken die in onze winkel te bezichtigen zijn. We kunnen natuurlijk wel veel aanpassen aan de jurken die we hebben hangen, maar jurken helemaal maken dat doet ons atelier niet.

Mijn bruiloft vindt plaats op het strand. Hebben jullie een jurk die voor mij geschikt is?

Weddings bruidsmode heeft een ruime collectie met chiffon jurken. Deze zijn van een soepele kwaliteit die erg geschikt zijn voor een bruiloft op het strand.