De collectie

Zijn de jurken die ik op de site zie ook daadwerkelijk bij jullie te koop?

Wij streven ernaar om de website up to date te hebben. Alle modellen zijn aanwezig in de winkel. Enkele modellen kunnen tijdelijk afwezig zijn, dus als je voor één speciaal model komt, dan kan je altijd even bellen of mailen of het model inderdaad aanwezig is.

Wisselt de collectie van Weddings regelmatig?

De collecties wisselen twee keer per jaar. Dit is doorgaans in het voorjaar en najaar, maar tussendoor komen er ook altijd modellen binnen.

Verkopen jullie gekleurde trouwjurken?

Weddings heeft verschillende jurken in allerlei kleuren in de collectie. Voor sommige modellen is het zelfs mogelijk om deze in maar liefst dertig kleuren te bestellen.

Ik trouw voor de tweede keer en ben op zoek naar een mooie trouwjurk. Kunnen jullie mij hierbij helpen?

Voor elke bruid is een mooie jurk te vinden in onze winkel. Ga je voor de tweede keer trouwen en wil je dit keer iets minder in de traditionele bruidsstijl dan kan een mooie gekleurde jurk natuurlijk een goede optie zijn.

Maken jullie ook jurken op aanvraag in jullie atelier?

Nee, wij zijn geen atelier en verkopen de jurken die in onze winkel te bezichtigen zijn. We kunnen natuurlijk wel veel aanpassen aan de jurken die we hebben hangen, maar jurken helemaal maken dat doet ons atelier niet.

Mijn bruiloft vindt plaats op het strand. Hebben jullie een jurk die voor mij geschikt is?

Weddings bruidsmode heeft een ruime collectie met chiffon jurken. Deze zijn van een soepele kwaliteit die erg geschikt zijn voor een bruiloft op het strand.

Wat is de levertijd van een trouwjurk?

Het liefst wil je jouw mooie trouwjurk gelijk mee naar huis nemen, dat snappen wij! Helaas moet de jurk eerst besteld worden in jouw maat. 
De levertijd van je trouwjurk verschilt per leverancier. De meeste trouwjurken hebben een levertijd van vier tot zes maanden. Zodra wij van de leverancier de te verwachte leverdatum hebben ontvangen (let op: dit is een indicatiedatum vanuit de leverancier) krijg je van ons een email met hierin de geschatte leverdatum. Deze datum is een indicatie van de levering in ons centraal magazijn. Wanneer de trouwjurk daadwerkelijk is geleverd, ontvang je van ons direct een email met de bevestiging van de definitieve ontvangst van jouw trouwjurk. Vanaf dit moment kun je ons bellen of mailen voor het maken voor je eerste doorpasafspraak.

Kan ik een stofstaaltje van mij jurk mee krijgen?

Jij bent geslaagd voor dé perfecte trouwjurk, maar je wilt natuurlijk dat het plaatje compleet is met jouw aanstaande naast je. Om ervoor te zorgen dat jullie goed matchen bij elkaar kun je van ons een stofstaaltje van de jurk meekrijgen bij aankoop van de trouwjurk. Jouw aanstaande kan dan zijn of haar outfit en accessoires perfect op jouw trouwjurk kan afstemmen. Weddings kan voor de bruidegom ook een bijpassende stropdas en pochet maken in de stof van je jurk. Op deze manier is de perfecte match compleet. Als je het stofstaaltje niet bij aankoop van de jurk hebt ontvangen, kun je deze alsnog per mail aanvragen. Vergeet hierbij niet je contractnummer te vermelden, zodat wij de juiste stof kunnen toesturen.