Essense of Australia D3776

38340 Favoriet

Laat je betoveren door de verleidelijke trouwjurk D3776 van Essense of Australia. Een sierlijk fit & flare model gemaakt van bloemenkant en 3D bladeren voor extra diepte en detail. De sierlijke top is voorzien van een hoge halslijn, een illusie rug en lange mouwen. In de taille gaan we over tot de aansluitende rok die uiteindelijk uitloopt in een geschulpte sleep. Tot slot zijn en prachtige parelknoopjes op de rug toegevoegd die deze beauty helemaal compleet maken.

Prijsindicatie € 2000 - € 2500
Stijl Vintage
Kleur Nude
Silhouet Fit & Flare
Materiaal Kant
Hals Illusie

Ervaringen van Happy Brides:

Jade
Jade
Lees verder
10/10 ervaring gehad bij Weddings. De ambiance maakt de ervaring nog magischer. De professionaliteit en positieve energie van de dames maken de afspraken aangenaam en ontspannen. Zeker een ervaring die je hier niet wilt missen!
Lisanne
Lisanne
Lees verder
Super lieve dames die je maar al te graag willen helpen de jurk van je dromen te vinden. Ze luisteren naar je wensen en proberen hierbij een passende jurk te vinden. Voor mij was het geslaagd! Ik voelde me echt een bruid!
Anouk
Anouk
Lees verder
Het was super om een jurk uit te zoeken bij Weddings, wat een leuke dag heb ik gehad. Tijdens de eerste pasafspraak werd ik snel afgespeld zonder uitleg en was ik daarna onwijs aan het twijfelen of het wel goed was gegaan (dit lag ook vooral aan mij, ik ben een piekeraar). Weddings heeft mijn twijfels super opgepakt, na mijn emailtje mocht ik nogmaals langskomen en werd het afspelden opnieuw gedaan. Tevens kreeg ik extra pasafspraken omdat het toch wel lastig was om de jurk goed passend te krijgen, maar uiteindelijk ging ik met een tevreden gevoel de deur uit. Super service en hele vriendelijke verkoopsters en coupeuse :). Heel erg bedankt!
Vorige
Volgende