Essense of Australia D3524

37993 Favoriet

Laat je betoveren door de moderne trouwjurk D3524 van Essense of Australia. Een luxe fit & flare die perfect past in de stijl 'Less is More'. Dit komt doordat ze volledig is gemaakt van crêpe en daarbij zit de schoonheid in de eenvoud. De top is voorzien van een V-hals, spaghetti bandjes en een zonder waterval effect op de rug. De aansluitende rok is voorzien van een split en een sleep die van onder tot boven is bezet met knoopjes.

Prijsindicatie € 1750 - € 2000
Stijl Eenvoudig
Kleur Ivoor
Silhouet Rechtvallend
Materiaal Crêpe
Hals V-Hals

Ervaringen van Happy Brides:

Jade
Jade
Lees verder
10/10 ervaring gehad bij Weddings. De ambiance maakt de ervaring nog magischer. De professionaliteit en positieve energie van de dames maken de afspraken aangenaam en ontspannen. Zeker een ervaring die je hier niet wilt missen!
Lisanne
Lisanne
Lees verder
Super lieve dames die je maar al te graag willen helpen de jurk van je dromen te vinden. Ze luisteren naar je wensen en proberen hierbij een passende jurk te vinden. Voor mij was het geslaagd! Ik voelde me echt een bruid!
Anouk
Anouk
Lees verder
Het was super om een jurk uit te zoeken bij Weddings, wat een leuke dag heb ik gehad. Tijdens de eerste pasafspraak werd ik snel afgespeld zonder uitleg en was ik daarna onwijs aan het twijfelen of het wel goed was gegaan (dit lag ook vooral aan mij, ik ben een piekeraar). Weddings heeft mijn twijfels super opgepakt, na mijn emailtje mocht ik nogmaals langskomen en werd het afspelden opnieuw gedaan. Tevens kreeg ik extra pasafspraken omdat het toch wel lastig was om de jurk goed passend te krijgen, maar uiteindelijk ging ik met een tevreden gevoel de deur uit. Super service en hele vriendelijke verkoopsters en coupeuse :). Heel erg bedankt!
Previous
Volgende