Love by Enzoani Clover

38273 Favoriet

Laat je betoveren door de romantische A-lijn Clover van Love by Enzoani. Een luchtige beauty in een blush tint gemaakt van tule en bloemenkant. De strakke en aansluitende top is voorzien van een V-hals, smalle schouderbandjes met schattige strikjes op de schouders. Dit geeft een extra romantische touch. Vervolgens gaan we over tot de soepelvallende rok met split in de onderlaag. Tot slot loopt de rok uit in een sierlijke sleep.

Prijsindicatie €3000 - €3500
Stijl Soepelvallend
Kleur Blush
Silhouet A-lijn
Materiaal Tule
Hals V-Hals

Ervaringen van Happy Brides:

Jade
Jade
Lees verder
10/10 ervaring gehad bij Weddings. De ambiance maakt de ervaring nog magischer. De professionaliteit en positieve energie van de dames maken de afspraken aangenaam en ontspannen. Zeker een ervaring die je hier niet wilt missen!
Lisanne
Lisanne
Lees verder
Super lieve dames die je maar al te graag willen helpen de jurk van je dromen te vinden. Ze luisteren naar je wensen en proberen hierbij een passende jurk te vinden. Voor mij was het geslaagd! Ik voelde me echt een bruid!
Anouk
Anouk
Lees verder
Het was super om een jurk uit te zoeken bij Weddings, wat een leuke dag heb ik gehad. Tijdens de eerste pasafspraak werd ik snel afgespeld zonder uitleg en was ik daarna onwijs aan het twijfelen of het wel goed was gegaan (dit lag ook vooral aan mij, ik ben een piekeraar). Weddings heeft mijn twijfels super opgepakt, na mijn emailtje mocht ik nogmaals langskomen en werd het afspelden opnieuw gedaan. Tevens kreeg ik extra pasafspraken omdat het toch wel lastig was om de jurk goed passend te krijgen, maar uiteindelijk ging ik met een tevreden gevoel de deur uit. Super service en hele vriendelijke verkoopsters en coupeuse :). Heel erg bedankt!
Vorige
Volgende