Modeca Asja

38113 Favoriet

De trouwjurk Asja van Modeca straalt pure elegantie uit. Gemaakt van zacht crêpe, omarmt deze jurk het "less is more" principe met tijdloze gratie. De off shoulder stijl voegt een vleugje romantiek toe aan de eenvoudige schoonheid. Met een flatterende fit&flare silhouet omhelst de jurk het lichaam op elegante wijze, terwijl de sleep een vleugje drama en allure toevoegt. De knoopjes die langs de sleep lopen, voegen een klassieke touch toe. Asja is de perfecte keuze voor de bruid die wil schitteren met een ingetogen en toch verfijnde uitstraling, en de essentie van tijdloze elegantie omarmt op haar speciale dag.

Prijsindicatie €1750 - €2000
Stijl Klassiek
Kleur Ivoor
Silhouet Fit & Flare
Materiaal Crêpe
Hals Hoge neklijn

Ervaringen van Happy Brides:

Jade
Jade
Lees verder
10/10 ervaring gehad bij Weddings. De ambiance maakt de ervaring nog magischer. De professionaliteit en positieve energie van de dames maken de afspraken aangenaam en ontspannen. Zeker een ervaring die je hier niet wilt missen!
Lisanne
Lisanne
Lees verder
Super lieve dames die je maar al te graag willen helpen de jurk van je dromen te vinden. Ze luisteren naar je wensen en proberen hierbij een passende jurk te vinden. Voor mij was het geslaagd! Ik voelde me echt een bruid!
Anouk
Anouk
Lees verder
Het was super om een jurk uit te zoeken bij Weddings, wat een leuke dag heb ik gehad. Tijdens de eerste pasafspraak werd ik snel afgespeld zonder uitleg en was ik daarna onwijs aan het twijfelen of het wel goed was gegaan (dit lag ook vooral aan mij, ik ben een piekeraar). Weddings heeft mijn twijfels super opgepakt, na mijn emailtje mocht ik nogmaals langskomen en werd het afspelden opnieuw gedaan. Tevens kreeg ik extra pasafspraken omdat het toch wel lastig was om de jurk goed passend te krijgen, maar uiteindelijk ging ik met een tevreden gevoel de deur uit. Super service en hele vriendelijke verkoopsters en coupeuse :). Heel erg bedankt!
Vorige
Volgende