Blog overzicht

Dit zijn de leukste trouwkaart ideeën + inspiratie foto’s

trouwkaart ideeën en inspiratie foto's

De trouwkaart is het visitekaartje van jouw bruiloft. Het geeft de gasten vast een idee van wat ze kunnen verwachten, en brengt ze alvast in de bruiloft stemming. Bovendien is het een kans om de toon te zetten voor je speciale dag! Je hoort het dus goed; het kiezen van de juiste trouwkaart is erg belangrijk, en gelukkig ook erg leuk. Laat ons je vast inspireren met de mooiste trouwkaart ideeën die ook nog eens trending zijn dit jaar! Deze trouwkaartjes zijn overigens allemaal verkrijgbaar bij Kaartje2go!

Inhoud

Minimalistische Trouwkaart ideeën: Less is More

Ben jij een fan van de minimalistische, less is more look? Dan is dit trouwkaart idee voor jou! Kies voor een clean lettertype, witruimte en subtiele details zoals dunne lijnen of kleine accenten in goud of zilver. Een minimalistische trouwkaart is super aesthetic en geeft een strakke en eigentijdse uitstraling die perfect past bij een moderne bruiloft.

trouwkaart minimalistisch design
minimalistische trouwkaart met bloemen

Vintage Trouwkaarten inspiratie: Breng Nostalgie tot Leven

Heb jij een vintage trouwjurk en wil je dit thema ook laten terugkomen op jou bruiloft? Dan is een vintage trouwkaart voor jou weggelegd! Kies voor klassieke typografie, verweerde texturen en romantische illustraties.

vintage trouwkaart met roze design
roze vintage trouwkaart

Kleurrijke Trouwkaarten: Een Knaller van Een Uitnodiging

Als neutrale tinten niet jouw stijl zijn, waarom zou je dan niet kiezen voor een kleurrijke trouwkaart die echt opvalt? Een aantal leuke trouwkaart ideeën voor de kleurliefhebbers onder ons zijn; levendige kleurenpaletten zoals diepblauw en goud, magenta en koraal, of smaragdgroen en goudgeel. Met gedurfde kleuren en levendige accenten kun je een uitnodiging creëren die de kleuren van jullie grote dag weerspiegelt. Misschien is het wel een leuk idee om de kleuren van jouw dresscode in de trouwkaart terug te laten komen!

trouwen-in-de-tuin

Steeds meer mensen trouwen in de tuin en dit is waarom

Meer lezen

vrouw-bruid-in-trouwjurk-bruidsmode

Dit is hoe jij jouw droomjurk vindt

Meer lezen

Stijlvolle Trouwkaarten inspiratie: Elegantie tot in de Details

Voor koppels die streven naar een elegante en stijlvolle uitstraling, vormen stijlvolle trouwkaarten een essentieel onderdeel van hun bruiloft. Denk aan klassieke ontwerpen, mooie typografie en subtiele details zoals kalligrafie. Een stijlvolle trouwkaart straalt klasse uit en belooft een ceremonie en receptie die even elegant zijn.

Trouwkaart ideeën met Voertuig: Een Ritje naar de Liefde

Als jullie een speciale band hebben met een bepaald voertuig, waarom zou je dat dan niet laten zien op jullie trouwkaart? Of het nu gaat om een vintage auto, een motorfiets, of zelfs een tandemfiets; trouwkaarten met voertuigen voegen een speels en persoonlijk element toe aan jullie uitnodiging. Laat je creativiteit de vrije loop en kies een voertuig dat past bij jullie stijl en persoonlijkheid.

Kom jij passen bij Weddings Bruidsmode?

Ben jij klaar om je droomjurk te vinden bij Weddings Bruidsmode? Maak vrijblijvend een pasafspraak in onze winkel. Onze ervaren stylisten helpen je graag verder bij de zoektocht naar jouw droomjurk!

Trouwkaarten met Bloemen: Bloeiende Liefde

Bloemen staan voor liefde en romantiek, vandaar dat bloemen perfect zijn voor op een trouwkaart! Kies voor delicate bloemenillustraties, gedrukte bloemmotieven of zelfs echte gedroogde bloemen als decoratie. Deze trouwkaarten passen ook goed bij een bohemian bruiloft!

Trouwkaarten met Illustratie: Een Persoonlijk Tintje

Voeg een uniek en persoonlijk tintje toe aan jullie trouwkaart met illustraties die jullie verhaal vertellen. Of het nu gaat om een schets van jullie favoriete plek, een portret van jullie als koppel, of een grappige tekening die jullie hobby’s weergeeft; illustraties voegen een speels en creatief element toe aan jullie uitnodiging. Laat je inspireren door jullie gedeelde interesses en herinneringen en creëer een trouwkaart die echt uniek is.

Of je nu kiest voor een minimalistische, vintage, stijlvolle, trouwkaarten met voertuigen of met bloemen, het belangrijkste is dat het jullie liefde en persoonlijkheid weerspiegelt. Laat je inspireren door deze trouwkaart ideeën en creëer een uitnodiging die de eerste indruk van jullie speciale dag onvergetelijk maakt.

Faq’s

Hoeveel kost een trouwkaartje?

De kosten van een trouwkaartje kunnen afhankelijk van het ontwerp, de materiaalkwaliteit en de hoeveelheid kaarten erg verschillen. Gemiddeld kosten trouwkaarten €250 per 100 stuks.

Welke informatie moet er op een trouwkaart staan?

En de trouwkaart zet je de namen van het bruidspaar, de datum, tijd en locatie van de ceremonie en eventuele receptie, dresscode of speciale instructies voor gasten, RSVP-informatie met een deadline en contactgegevens.

Hoe lang duurt het om trouwkaarten te laten drukken en verzenden?

ver het algemeen kan het proces enkele weken duren. Het is raadzaam om ruim van tevoren te bestellen, bij voorkeur enkele maanden voor de trouwdatum, om voldoende tijd te hebben voor drukken, verzenden en distribueren.