Blog overzicht

De simpele trouwjurk, want soms is less gewoon more

simpele trouwjurk

Een simpele trouwjurk wint aan populariteit, want niet elke bruid wil een trouwjurk met veel toeters en bellen. Soms is juist een eenvoudige trouwjurk gemaakt van een mooie stof met een prachtige pasvorm alles wat je nodig hebt. Een ander voordeel is dat je veel keus hebt bij het kiezen van je accessoires, want het is niet snel teveel. Een echte less is more look zie je steeds vaker en daarom hebben we bij Weddings een uitgebreide collectie. Je hebt eenvoudige trouwjurken met lange mouwen, van kant en met een bijzondere rug.

Omdat deze trouwjurken geen bewerking hebben moet je goed opletten welke bruidslingerie je eronder draagt. Soms is shapewear een betere keus dan een torselet, omdat deze geen lijntjes toont. Onze adviseuses kunnen je goed adviseren welke lingerie je bij welke trouwjurk het beste kunt dragen.

We hebben een selectie gemaakt van een aantal less is more trouwjurken die je zeker moet zien. Bekijk de collectie op de website om alle jurken in deze stijl te bekijken. Vergeet niet om je favoriete jurken op je Pinterest board te pinnen!

Simpele trouwjurk
simpele trouwjurk hoge nek
simpele trouwjurk Ladybird
simpele trouwjurk off the shoulder

trouwjurk simpel met mouwen

Een eenvoudige trouwjurk met mouwen is het hoogtepunt van chique. Wel kan het een beetje saai zijn als de jurk verder geen bijzondere details heeft zoals een lage V-hals of een andere mooie halslijn. Je kunt bij deze stijl ook kiezen voor een accessoire of sieraad zoals een glitterriem of een statement ketting. Wil je echt een klassieke tijdloze stijl, kies dan voor een lange sluier.

simpele trouwjurk met mouwen
simpele trouwjurk met kanten mouwen

Simpele trouwjurk van kant

Ga je trouwen en wil je een eenvoudige jurk van kant, dan zijn er ook diverse opties voor jou. Kies in dit geval een type kant zonder druk patroon en zonder pailetten. Een kantsoort met minder details heeft nog steeds het romantische effect, maar dan op een less is more manier. Ook voor een bohemian bruid is een eenvoudige trouwjurk van kant een mooie keuze. Is een hele kanten trouwjurk echt teveel voor jou, dan is er altijd de optie om een trouwjurk met alleen een kanten top te kiezen.

simpele trouwjurk voor strand
simpele trouwjurk met split
simpele trouwjurk strandbruiloft

Eenvoudige trouwjurk met prinsessengevoel

Heb jij altijd al gedroomd van het prinsessensilhouet, maar hou je niet van poespas zoals glitters en kant? In de collectie van Weddings zitten ook veel trouwjurken die geen bewerking hebben, maar wel een mooie volle rok. Vaak zijn deze gemaakt van satijn of chiffon. Ook hebben we deze less is more look met wijde tule rokken.

trouwjurk prinsessenstijl
simpele trouwjurk

Less is more trouwjurk met bijzondere rug

Bruiden willen shinen van alle kanten en daarom is een bijzondere rug steeds populairder aan het worden. Je kunt een trouwjurk kiezen zonder bewerking, maar wel met een laag uitgesneden rug of een rug van kant. Het accent ligt dan helemaal op de rug. Gaaf!

trouwjurk kanten rug
trouwjurk bijzonderr ug

Hopelijk hebben we je weer kunnen inspireren met deze hoogtepunten uit onze collectie. Natuurlijk hebben we niet alleen deze simpele trouwjurken look in de collectie, maar is er een trouwjurk voor iedere bruid. Bekijk hier de collectie en maak een afspraak.