Bruidslingerie

Filter

Op zoek naar de perfecte bruidslingerie? Naast dat wij een uitgebreide collectie aan trouwjurken hebben, vind je bij ons ook de mooiste lingerie, zoals de prachtige lingerie voor de bruid van Poirier. Bekijk onze uitgebreide collectie van torseletten, ondergoed en petticoats. Bij Weddings hebben we veel keuze en onze bruidslingerie is van hoogwaardige kwaliteit.

Perfecte bruidslingerie voor iedere bruid

Wie weet ben jij al onderzoek aan het doen naar het perfecte setje voor onder je trouwjurk, maar heb jij jouw droomjurk nog eigenlijk nog niet gevonden. Neem dan zeker een kijkje tussen onze trouwjurken.

Het is belangrijk dat je eerst je droomjurk vind voordat je een prachtig lingerie setje koopt. Wanneer je de lingerie niet goed afgestemd op jouw trouwjurk, zal dit voor iedereen zichtbaar zijn.

Bruids Kimono

Een satijnen bruids kimono is een must have voor iedere bruid. Een perfect item om jouw trouwdag mee te beginnen en mee te eindigen. Daarnaast is het ook een fantastisch aandenken aan jullie bruiloft. Ben jij nog op zoek naar een bruids kimono? Kom naar onze winkel en scoor onze Weddings bruids kimono.

 

Naast dat onze ervaren stylistes je met liefde helpen bij de zoektocht naar jouw droomjurk, staan ze ook voor je klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte lingerie.