Blog overzicht

Hoe ga ik naar het toilet met mijn trouwjurk?!

Hoe je naar het toilet gaat met je trouwjurk.Vandaag hebben we weer een leuk onderwerp in de serie ‘Wedding Ready’ van Weddings bruidsmode. Een trouwjurk dragen is een geweldig gevoel, maar hoe groter de rok, des te moeilijker het is om je blaas te legen zonder gênante momenten te beleven. Onze bruidsstylisten krijgen vaak de vraag van bruiden hoe ze naar het toilet moeten gaan met hun trouwjurk aan. Er zijn verschillende manieren om te plassen met je trouwjurken aan en die leggen we je hieronder uit.  

Vraag je beste vriendin(en) om je te helpen

Samen met je vriendinnen is zeker de meest intieme manier, maar ook de goedkoopste en meeste voorkomende oplossing om van je toiletbezoek een leuk avontuur te maken. Zo werkt het: Stop de rok in de hoepel en laat je vriendinnen de randen van de hoepel omhooghouden. Draag je geen hoepel dan houden ze simpelweg je rok omhoog. Heb je een hele lange sleep dan is het aan te raden om omgekeerd op het toilet te gaan zitten, zodat de sleep zeker weten niet in aanraking komt met de toiletbril.

Bridal Buddy

Dit is de nieuwste uitvinding op het gebied van plassen in je trouwjurk. De Bridal Buddy is een uitvinding van Heather, een Amerikaanse vrouw die in een bruidsmode winkel werkte. Ook haar meest gestelde vraag was: “Hoe ga ik naar het toilet met mijn trouwjurk?” Ze bedacht een oplossing in de vorm van een rok die je draagt onder je trouwjurk. Trek nu deze rok omhoog en trek het koortje aan. Je rok zit nu veilig in de zak en je kunt op je gemak plassen. Lees er meer over.

De bridal buddy. Een zak om je trouwjurk in te stoppen als je moet plassen. Weddingsbruidsmode

De Plastuit

Deze tuitjes zijn populair voor festivals in de zomer, maar kunnen ook prima gebruikt worden bij het plassen met je trouwjurk aan. Staand plassen is namelijk een stuk makkelijker in een trouwjurk. Ook best grappig om te weten hoe het voelt om als man een plasje te doen;) De plastuit koop je hier.

We hopen dat deze informatie je weer een stapje verder heeft gebracht in je voorbereidingen tot aan je trouwdag.

Veel liefs,

Team Weddings