Blog overzicht

Bruidskapsels lang haar: 30+ inspiratie foto’s

bruidskapsels lang haar

Op de meest bijzondere dag van je leven verdient elk detail aandacht en je kapsel is daar geen uitzondering op. Voor bruiden met weelderige lokken is de keuze aan bruidskapsels vrijwel eindeloos. Van romantische golven tot verfijnde vlechten, de keuze is reuze! Wij helpen je vast op weg door de mooiste bruidskapsels onder elkaar te zetten.  

Inhoud

Inspiratie voor bruiden met lang haar

Met jouw mooie lange lokken kun je werkelijk waar alle kanten op als het gaat om trouwkapsels. Je kunt je haar lekker los laten met een mooie golf erin, voor een romantische look. Maar je kunt er ook voor kiezen om je haar gedeeltelijk, of helemaal op te steken voor een classy style. Voor een meer unieke look kun je gaan voor een bruidskapsel met vlecht. Verder kun je jouw coupe nog opleuken met bloemen of krullen. Wij inspireren je met de leukste opties zijn voor elk type bruid. Komen ze!

Kom jij passen bij Weddings Bruidsmode?

Ben jij klaar om je droomjurk te vinden bij Weddings Bruidsmode? Maak vrijblijvend een pasafspraak in onze winkel. Onze ervaren stylisten helpen je graag verder bij de zoektocht naar jouw droomjurk!

Bruidskapsel los haar

Wil jij op jouw grote dag stralen met losse lokken? We geven je groot gelijk! Los haar geeft een extraatje aan je bridal look, en staat prachtig bij verschillende soorten stijlen. Los haar staat vooral mooi bij een less is more trouwjurk, aangezien het haar kan zorgen voor een wow-factor bij de look. Maar ook wanneer jij een jurk met lage rug zal dragen, zullen jouw lokken de jurk perfect accentueren. Wij hebben wat leuke kapsels voor je op een rijtje gezet die jouw look compleet zullen maken.

Bruidskapsel opgestoken

Opgestoken bruidskapsels zijn perfect voor bruiden die hun haar lekker uit het gezicht willen hebben terwijl ze naar het altaar lopen. Een opgestoken knot is een goede match voor bruiden met een opvallende trouwjurk. Zo zorg je ervoor dat je look niet too much wordt en jouw jurk goed tot haar recht komt. Let us show you!

Half opgestoken haar bruiloft

Een halfopgestoken kapsel is stiekem één van onze favoriete stijlen. Hiermee heb je the best of both worlds. Je mooie lange lokken komen goed tot hun recht, terwijl de helft van jouw haren is opgestoken. Dit geeft een speelse draai aan jouw kapsel en daarbij ook een hoop volume. Deze haarstijl staat bij bijna elke trouwjurk en geeft jouw bruidslook een extraatje zonder dat de aandacht weg wordt genomen van de jurk.

Bruidskapsel vlecht

Een vlecht is misschien wel de meest romantische optie als het gaat om bruidskapsels. Deze haarstijl ziet er sierlijk en verleidelijk uit. Heb jij een bohemian bruiloft? Dan is een losse vlecht of vissengraat the way to go. Voor een klassiekere uitstraling kun je gaan voor een opgestoken invlecht.

Bruidskapsels voor halflang haar

Ook voor bruiden met halflang haar zijn de mogelijkheden eindeloos. Of je nu kiest voor romantische golven, chique updo’s of een speelse mix van beide, halflang haar biedt veelzijdigheid voor een perfecte trouwlook. Voeg glinsterende haarpinnen of een sluier toe voor een finishing touch en straal met zelfvertrouwen en schoonheid op je grote dag.

Bruidskapsel bloemen

We love flowers! Bloemen fleuren niet alleen je trouwlocatie op, maar staan ook nog eens schitterend in jouw haar. Of je nu een vlecht hebt, losse lokken of een knot, met bloemen maak je alles nóg romantischer. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om verse bloemen te gebruiken, maar nep bloemen of droogbloemen zijn ook geschikt en zullen langer mooi blijven.

Bruidskapsel krullen

Ben jij gezegend met een bos krullen? Lucky you! Dit is de perfecte kans om jouw krullen te laten stralen. Hoewel los haar sowieso prachtig zal staan, is een staart of knot ook erg geschikt voor jouw bruidskapsel. Maak de look vervolgens af met een mooi haarsierraad et voilà, ready to walk the aisle!

Bruidskapsel staart

Last but not least, een mooie bruidsstaart. We voorspellen dat dit een trend zal worden voor volgend jaar. Een staart is namelijk ontzettend chique en zeker wanneer je er een smaakvol haaraccessoire aan toe voegt. Voor een meer speelse variant kun je voor een messy staart gaan met veel volume en wat losse golven.

Lees meer

Trouwjurk Lexi van Modeca kopen bij Weddings 2

De meest compete bruiloft checklist

Meer lezen

vrouw-bruid-in-trouwjurk-bruidsmode

Zo vind jij jouw droomjurk

Meer lezen

Trouwjurk Seychelles van Pronovias kopen bij Weddings 3

De 2024 trouwjurken trends

Meer lezen

Advies nodig over je bruidskapsel?

Om jouw bruidslook één geheel te maken, is het belangrijk dat jouw coupe matcht met jouw droomjurk. Hierom geven onze ervaren stylisten jouw advies over welk kapsel het beste bij jouw jurk past. Of je nu gaat voor weelderige golven, een klassieke up-do, of iets unieks, onze ervaren stylisten staan klaar om je te helpen. Laat ons je begeleiden op de reis naar jouw perfecte trouwlook. Maak vandaag nog een afspraak en ontdek hoe we samen jouw droomkapsel kunnen realiseren!

Meer inspiratie en tips