Blog overzicht

Onze 15 favoriete trouwjurken op Pinterest

Onze bruiden zijn het eens over één ding: van de collecties van Weddings kunnen ze geen genoeg krijgen! Maar welke jurken vinden onze Pinterest vrienden het mooist uit onze collectie? Dat zijn er aardig wat, maar deze 15 favoriete Weddings trouwjurken op Pinterest steken er met vlag en wimpel bovenuit. Geen tijd om door onze honderden jurken heen te browsen en je wilt toch een idee krijgen van wat wij te bieden hebben? Dan is dit als het ware een samenvatting van de meest populaire trouwjurken op Pinterest van onze winkel.

Wat zijn de bruidsmode trends op Pinterest?

Wat we zien aan de keuzen van bruiden is dat ze vandaag de dag trouwjurken met bijzondere rug populair blijven. Denk aan een laag uitgesneden rug of trouwjurken met kanten rug. Ook zie je dat een trouwjurk in prinsessenstijl nog steeds veel gekozen wordt, maar het grootste deel van de bruiden kiezen tegenwoordig voor een sexy trouwjurk.

Wat betreft de keuze van stof is het duidelijk dat kanten trouwjurken op de nummer 1 positie staan, gevolgd door trouwjurken van losse stoffen zoals trouwjurken van tule, chiffon of crêpe. De laatste trend in de bruidsmode die duidelijk naar voren komt bij trouwjurken op Pinterest zijn trouwjurken met een split. Deze stijl is perfect voor een bruiloft op het strand, maar ook voor een hippe city wedding is dit een prima keuze.

Ontdek onze favoriete trouwjurken op Pinterest

We hopen je te inspireren met deze prachtige selectie van onze Pinterest fans. Mocht je na het bekijken van deze jurken niet kunnen wachten om er eentje te passen, dan ben je van harte welkom. Je kunt eenvoudig een afspraak maken en onze adviseuses helpen je graag verder bij het vinden van je droomjurk.

Meer inspiratie?

Ben jij klaar om te komen passen? Maak dan nu een afspraak of bekijk de gehele trouwjurken collectie.