29 oktober 2019

De 15 favoriete Weddings trouwjurken op Pinterest

Weddings bruiden zijn het eens over één ding: de collectie voor 2020 is weer super mooi! Maar welke jurken vinden onze Pinterest vrienden het mooist uit onze collecie. Als je geen tijd hebt om door onze honderden jurken heen te browsen, maar je wilt toch een idee krijgen van wat wij te bieden hebben dan is dit als het ware een samenvatting van de meest populaire trouwjurken van onze winkel.

Wat zijn de bruidsmode trends voor 2020

Wat we zien aan de keuzen van bruiden is dat in 2020 trouwjurken met een laag uitgesneden rug of trouwjurken met kanten rug populair blijven. Ook zie je dat een trouwjurk in prinsessenstijl nog steeds veel gekozen wordt, maar het grootste deel van de bruiden kiezen tegenwoordig voor een sexy trouwjurk. Voor wat betreft de keuze van stof is het duidelijk dat kanten trouwjurken op de nummer 1 positie staan gevolgd door trouwjurken van losse stoffen zoals trouwjurken van zachte tule, chiffon of crêpe. De laatste bruidsmodetrend die duidelijk naar voren komt in de keuze van Pinterest zijn trouwjurken met split. Deze stijl is natuurlijk perfect voor een bruiloft op het strand, maar ook voor een hippe city wedding is dit een prima keuze.

We hopen dat je geniet van deze prachtige selectie van onze Pinterest fans. Mocht je na het bekijken van deze jurken zin hebben om te komen passen dan ben je van harte welkom. Onze adviseuses helpen je graag verder bij het vinden van je droomjurk.

Essense of Australia trouwjurk bekijk hier
Stella York trouwjurk bekijk hier
Pronovias trouwjurk bekijk hier
Pronovias trouwjurk bekijk hier
Rosa Clara trouwjurk bekijk hier
Rosa Clara trouwjurk bekijk hier
Art Design by Jarice trouwjurk bekijk hier
Art Design by Jarice trouwjurk bekijk hier
Ladybird trouwjurk bekijk hier
Oksana Mukha trouwjurk bekijk hier
Lillian West trouwjurk bekijk hier
Mori Lee trouwjurk bekijk hier
Anna Sposa trouwjurk bekijk hier
Martina Liana trouwjurk bekijk hier
Martina Liana trouwjurk bekijk hier

Ben jij klaar om te komen passen? Maak dan nu een afspraak of bekijk de rest van de collectie.