Blog overzicht

De mooiste kanten trouwjurken uit onze collectie

Trouwjurken van kant bij Weddings

Bij Weddings zijn er op het moment ontzettend veel kanten trouwjurken in de collectie. Kant is HOT! Of je nu in een sexy, een bohemian, een modieuze of een in klassieke kanten trouwjurk het ja-woord wil geven, ze zitten allemaal in de nieuwste collecties. Kanten trouwjurken komen in een grote diversiteit aan kanten stoffen. Elk patroon is anders. Bij een klassieke stijl kiest men vaak voor Alençon kant of Chantilly, maar voor modieuze trouwjurken kiest men ook vaak voor Guipure wat bestaat uit bijzonder patronen.

Wanneer je geen tijd hebt om door onze honderden jurken heen te browsen, maar je wilt toch een idee krijgen van wat wij te bieden hebben dan is dit als het ware een samenvatting van de mooiste trouwjurken van kant uit onze winkel.

Sexy kanten trouwjurken

Sexy heeft natuurlijk voor iedereen een andere betekenis. Het kunnen jurken zijn met een hele diepe rug, een sexy V-hals of misschien een hoge split. Dit zijn allemaal elementen die je trouwjurk verleidelijk maken.

De strakke trouwjurk zoals een mermaid silhouet wordt als een verleidelijk gezien, omdat dit duidelijk de vormen van het lichaam laat zien. Bekijk hier de mooiste sexy kanten trouwjurken uit onze collectie.

Bohemian kanten trouwjurken

De bohemian bruidsjurk is niet meer weg te denken uit onze collectie! Deze bruidsjurk is perfect voor een strandbruiloft een destination wedding of een huwelijk ergens in de natuur. Deze bohemian kanten trouwjurken noemen we ook wel Ibiza stijl bruidsjurk of Ibiza-boho stijl.

Droom jij van een bohemian trouwjurk met een geweldige Ibiza setting voor je bruiloft? Wij helpen je! Maak je afspraak en laat je boho droom uitkomen!

Modieuze kanten trouwjurken

Een moderne trouwjurk is eigentijds en zie je voorbij komen op de catwalk. Denk bij modieuze kanten trouwjurken aan jurken die niet traditoneel zijn zoals hoge splitten, broekpakken, doorschijnende stoffen, unieke designs, crop tops of een hele diepe sexy V-hals.

klassieke kanten trouwjurken

Ben jij een klassieke bruid op zoek naar een klassieke kanten trouwjurk? Bij Weddings hebben we genoeg keuze in deze stijl. Vaak wordt de A-lijn jurk of de prinsessenjurk als de meest klassieke trouwjurk gezien.

Droom jij van een klassiek huwelijk met een tijdloze trouwjurk? Dan zit je goed bij Weddings! We hebben een prachtige collectie trouwjurken die je ook over tien jaar nog steeds prachtige zult vinden. Tijdloos kant in een klassieke halslijn zoals de illusion lace of off-the-shoulder. Je kunt met de adviseuse kijken wat het mooiste bij jou staat. Maak een afspraak en geniet van de vele unieke klassieke kanten trouwjurken.

Vergeet je favoriete jurken niet te pinnen! Wil jij ze komen passen en deze pareltjes in het echt komen bewonderen? Maak dan nu een pasafspraak.

Meer inspiratie en tips