Blog overzicht

Ga jij binnenkort trouwen in het buitenland?

Trouwen in het buitenland

Het begon al als jong meisje ‘’als ik ooit ten huwelijk gevraagd wordt, dan wil ik echt trouwen in het buitenland’’. Wie heeft deze droom nou niet? Nu is het dan eindelijk zo ver! Jij bent ten huwelijk gevraagd en wil jouw Destination Wedding gaan voorbereiden. Hier komt echter veel bij kijken, maar de belangrijkste vraag is misschien wel; ”Welke trouwjurk past het beste bij jouw trouwlocatie”?

Trouwen in het buitenland

1. Ga je trouwen in het buitenland op het strand?

Ga je trouwen in Ibiza, Zakyntos of misschien wel in Curaçao? Op deze zonnige locaties heb je natuurlijk een echte strand trouwjurk nodig. Heb je wel eens gedacht aan een luchtige, bo-ho, vintage look? Daarnaast is het ook belangrijk dat je nadenkt over je trouwschoenen. Wanneer je op het strand trouwt is het natuurlijk niet handig om op killer heels te lopen.

Trouwen in het buitenland op het strand

2. Ga je trouwen in een buitenlandse stad?

Is het altijd al jouw droom geweest op een rooftop te trouwen? Of ga je trouwen in een drukke stad zoals New York of Barcelona dan mag je best voor een iets meer opvallendere jurk kiezen. In de grote steden is namelijk niets te gek!

3. Ga je trouwen in het bos?

Houd jij onwijs van de natuur en is het altijd al jouw droom geweest in een bosrijke omgeving in het buitenland te trouwen? Dan is het handig met het volgende goed rekening te houden! Allereerst het weer. Uiteraard is dit iets wat je niet kan plannen, maar heb je bijvoorbeeld wel eens aan een trouwjurk met mouwtje, een mooie bolero of een sjaal gedacht? Zo weet je zeker dat je niet zit te bibberen tijdens de grote dag. Ten slotte is het ook handig om na te denken over je trouwschoenen! Een mooie bruidssandalen of bruidssneakers zijn een hele goede optie!

Is het tijd om jouw Destination trouwjurk uit te zoeken? Maak dan snel een pasafspraak. Onze stylistes nemen graag de tijd om samen met jou mee te denken over de perfecte jurk voor jouw locatie.

Meer inspiratie en tips