28 december 2020

Parel accessoires voor je bruidskapsel

Deze nieuwe haaraccessoire trend willen we echt even met je delen. Parel accessoires zijn namelijk helemaal HOT voor de nieuwe bride to be! Niet de standaard kam of tiara met pareltjes, maar juist losse parels in verschillende maten en de diadeem en haarband van parels gaan het helemaal worden als bruidskapsel in 2021.

Parel diadeem of haarband

Een parel diadeem of haarband kun je heel mooi combineren met een sluier, maar ook zichzelf is dit een accessoire die je look helemaal compleet maakt. Zoek er een paar mooie pareloorbellen bij en eventueel een armband, maar ga niet mengen door je sieraden ineens in bijvoorbeeld Swarovski te dragen. Voor de mooiste look kies je voor eenvoud en dus alles in dezelfde steentjes. Wil je toch een beetje bling dan kun je natuurlijk wel altijd kiezen voor sieraden met een combinatie van parels en glitters.

Haarkam met parels of hairpins met parels

Het effect dat je in veel van de onderstaande voorbeelden ziet is gedaan met hairpins met parels erop. Deze steek je makkelijk in je bruidskapsel en je kunt ook meerdere gebruiken in verschillende maten. Uiteraard kun je ook kiezen voor een kam met parelstjes erop want die steek je heek gemakkelijk in je opgestoken bruidskapsel. Wat je ook kiest er zijn in ieder geval genoeg voorbeelden ter inspiratie voor je eigen bruidskapsel.

Vergeet niet om ons ook te volgen op Pinterest want daar hebben we duizenden bruidskapsels voor jou ter inspiratie.

Bron Etsy
Bron Etsy
Bron Etsy
Bron Etsy