Blog overzicht

De favoriete boho bruidskapsels van onze stylisten

Veel bruiden vragen ons hoe ze hun haar kunnen dragen bij hun bohemian trouwjurk. Deze vaak casual stijl is niet echt geschikt voor een klassiek bruidskapsel zoals de Grace Kelly rol of een strak opgestoken knot. Nee, met bohemian mag alles juist een beetje rommeliger.

We hebben onze vier favoriete boho haarstijlen voor jullie gemaakt bij adviseuse Cindy. Je kunt deze foto’s natuurlijk meenemen naar je kapster, of heb je een klein budget dan kun je zelf proberen om er iets moois van te maken. Op YouTube kun je genoeg tutorials vinden om zelf prachtige bruidskapsels te maken.

We raden je in beide gevallen aan om eerst een proefkapsel te maken van je uiteindelijke keuze, om te zien of het bij jou past en ook of het mogelijk is met jouw haar. Op Pinterest zie je vaak de mooiste creaties, maar veel hiervan zijn gemaakt door het toevoegen van haarstukken. Dit maakt het natuurlijk al een stuk gecompliceerder als je dit zelf moet doen.

Wil jij deze creaties namaken dan kun je de haaraccessoires komen passen in onze winkel (wanneer we weer open zijn) of in de webshop van In White shop.

We zijn benieuwd wat jouw favoriete kapsel is van deze vier?

Laag opgestoken met losse vlecht en haaraccessoire
Losse vlecht in bohemian stijl
Vintage rol met hair vine
Half opgestoken bruidskapsel met haarband met steentjes