Blog overzicht

In deze designer trouwjurken voel jij je een couture bruid

Designer trouwjurken voor de couture bruid Weddings Blog

Twee keer per jaar zie je op de catwalks in Parijs en New York de mooiste bruidsmodecollecties van de couturemerken zoals Viktor & Rolf, Vera Wang en Oscar de la Renta voorbij komen. Deze collecties zetten de trends voor wat ons te wachten staat in het volgende seizoen bruidsmode. De ontwerpers van de verschillende populaire merken gaan aan de slag om deze trends om te zetten in draagbare en betaalbare versies voor de commerciële markt. Zo is het voor ons gewone mensen mogelijk om er bijna even mooi uit te zien als de celebrity bruiden en koninklijke bruiden die ons voorgingen in couture trouwjurken. De trouwjurk is vaak het hoogtepunt van grote society en koninklijke bruiloften en blijven ons fascineren en inspireren.

Couture trouwjurken hebben vaak bepaalde unieke kenmerken zoals dat ze gemaakt zijn van hoge kwaliteit stoffen zoals met de hand geweven Chantilly kant, zijde materialen, gecombineerd met unieke stijlelementen. Zo zagen we in 2004 prinses Mabel trouwen in een jurk vol met strikken van het Nederlandse ontwerpduo Viktor & Rolf, de zomer daarna zagen we overal strikken in de bruidsmode. Ook de eenvoud van de trouwjurk van Maxima viel in de smaak bij bruiden. In 2017 trouwde tennisster Serena Williams in haar trouwjurk met cape. Als gevolg daarop zien we in de nieuwe collecties overal lange en korte capes. Een ander voorbeeld van een trendsetter voor bruiden was de Britse kroonprinses Kate Middleton. Wie wilde er na die bruiloft niet trouwen in een trouwjurken met lange kanten mouwen? Andere bruiden die trendsettend waren met hun bruidsjurk waren Kate moss in Galiano, maar ook Kim Kardashian, Prinses Diana in de jaren tachtig en de trouwjurk waar zelfs nu nog bruiden naar vragen is die van Grace Kelly uit 1956! Deze hooggesloten kanten trouwjurk met lange mouwen is de all time favorite onder bruiden.

In de Weddings collectie zien we ook veel mooie unieke trouwjurken voor de bruid die op zoek is naar de stijl van een couture bruid. Soms kan dit juist heel eenvoudig en tijdloos zijn, maar wel met hoge kwaliteit stoffen. Een andere optie is juist uitbundig en modieus met unieke details. We hebben de designer trouwjurken die geïnspireerd zijn op de couture collecties voor je verzameld. Bezoek de website om een pasafspraak te maken voor deze prachtige jurken of bezoek de website voor de complete collectie.

Designer trouwjurken voor de couture bruid Weddings Blog
Designer trouwjurken voor de couture bruid 2 Weddings Blog
Designer trouwjurken voor de couture bruid 3 Weddings Blog
Designer trouwjurken voor de couture bruid 4 Weddings Blog
Designer trouwjurken voor de couture bruid 5 Weddings Blog
Designer trouwjurken voor de couture bruid 6 Weddings Blog
Designer trouwjurken voor de couture bruid 7 Weddings Blog
Designer trouwjurken voor de couture bruid 8 Weddings Blog
Designer trouwjurken voor de couture bruid 9 Weddings Blog
Designer trouwjurken voor de couture bruid 10 Weddings Blog
Designer trouwjurken voor de couture bruid 11 Weddings Blog
Designer trouwjurken voor de couture bruid 12 Weddings Blog
Designer trouwjurken voor de couture bruid 13 Weddings Blog
Designer trouwjurken voor de couture bruid 14 Weddings Blog
Designer trouwjurken voor de couture bruid 15 Weddings Blog
Designer trouwjurken voor de couture bruid 16 Weddings Blog
Designer trouwjurken voor de couture bruid 17 Weddings Blog

 Bezoek de website om een pasafspraak te maken voor deze prachtige jurken of bezoek de website voor de complete collectie.