Blog overzicht

Het kiezen van de juiste bruidslingerie

Bruidslingerie zorgt ervoor dat jouw trouwjurk een goede pasvorm heeft. Het werkt verstevigend en is erg comfortabel. Dit betekent echter niet dat bruidslingerie niet sexy kan zijn. Er zijn veel verschillende soorten bruidslingerie te verkrijgen. Zo kan je denken aan sexy setjes voor onder je jurk, corrigerend werkende lingerie voor onder een nauw aansluitende jurk of een onderrok voor versteviging van je rok.

Het kiezen van de juiste bruidslingerie Blog Weddings

CORRIGERENDE BRUIDSLINGERIE

Mocht je bijvoorbeeld hebben gekozen voor een strakke bruidsjurk, dan wil je natuurlijk wel dat je jurk het beste uitkomt. Hierbij kan je kiezen voor corrigerend ondergoed. Dit zorgt ervoor dat je een strak figuur hebt in jouw nauw aansluitende bruidsjurk.

Het kiezen van de juiste bruidslingerie 2 Blog Weddings

SEXY BRUIDSLINGERIE

Je bruiloft is erg belangrijk en natuurlijk wil jij je ook sexy voelen tijdens je grote dag. Dit kan door witte of huidkleurige lingerie te dragen, afhankelijk aan het soort jurk dat je hebt gekozen. Bij een iets doorschijnende jurk, is het handig om te kiezen voor huidkleurige lingerie en anders kan je kiezen voor witte lingerie, dat mooi aansluit bij jouw witte trouwjurk.

Het kiezen van de juiste bruidslingerie 3 Blog Weddings

ONDERROKKEN OF HOEPELS

Ook is er een mogelijkheid om te kiezen voor een onderrok of voor een hoepel voor onder jouw bruidsjurk. Dit komt vaak voor wanneer je een jurk hebt gekozen met een grote rok. De onderrok of een hoepel kan de rok van jouw bruidsjurk meer stevigheid bieden, of er “groter” uit te laten zien. Een hoepel geef jou ook meer bewegingsruimte, waaroodr je makkelijker kunt lopen. 

Het kiezen van de juiste bruidslingerie 4 Blog Weddings

TIPS VOOR HET KIEZEN VAN DE JUISTE LINGERIE:

Laat je adviseren door iemand die er verstand van heeft, dus bij een trouw- of lingerie winkel

Kies voor een mooie ochtendjas voor wanneer je haar en make-up wordt gedaan

Ga kijken voor de juiste lingerie nadat je jouw trouwjurk heb gekozen. Hierdoor voorkom je dat je de verkeerde keuze maakt

Kies om safe te spelen vooral voor de kleuren wit of huidskleur. Je kan ook je toekomstige partner verassen door voor de kleur rood te kiezen.

Pas je lingerie tegelijkertijd met je trouwjurk, zodat je het gehele plaatje kan zien en nog kan kijken welke lingerie het beste bij je jurk past

Kies voor comfort. Je wilt je natuurlijk wel op je gemak voelen tijdens je bruiloft!

Meer inspiratie en tips