Brands

Vera Wang Bride

Filter
Vera Wang Bride trouwjurken

De haute couture wereld van Vera Wang trouwjurken is bij ons aangekomen! Deze collectie is een droom waarbij het grootste bruidsmode bedrijf ter wereld en wereld’s bekende trouwjurken ontwerper een samenwerking aangaan! Vera Wang Bride is helemaal in de high fashion stijl die wij van haar gewend zijn, maar speciaal ontworpen voor Pronovias Group. De fashionista bruid zal in deze collectie zeker haar droomjurk vinden voor een betaalbare prijs!

Nieuwe collectie Vera Wang Bride trouwjurken

Vera staat bekend om haar fijne handwerk en typische silhouetten, deze zijn zeker terug te zien in de ontwerpen in deze collectie. Als bruid zal het voor jou onmiskenbaar zijn dat jij een couture trouwjurk draagt!

“Het was mijn intentie om ervoor te zorgen dat elke jurk onmiddellijk als een Vera Wang herkend kon worden. Ik wilde uiteraard meer bruiden bereiken, zolang ik hiervoor maar niet moest inleveren op mijn creativiteit.” 

Wil jij Vera Wang bruidsjurken passen?

Dit couture merk is in Nederland verkrijgbaar bij Weddings Bruidsmode met een unieke collectie aan bruidsjaponnen. Iedere jurk is een waar kunstwerk waar ieder modehart harder van gaat kloppen. Wil jij een designer Vera Wang bruidsjurk komen passen en kijken welke het mooiste staat bij jouw figuur? Maak dan eenvoudig een pasafspraak en pas de spectaculaire trouwjurken. In onze bruidsmodewinkel in Rotterdam heb jij 2 uur lang een ervaren styliste en een privé pasruimte voor jou en jouw gasten tot jouw beschikking. Bekijk en pas onze uitgebreide collectie en wie weet ga jij wel een Vera Wang Bride trouwjurk kopen!

Lees verder Sluiten

Collectie Vera Wang Bride