Blog overzicht

Trouwjurken Rotterdam, de bruidsstad van Nederland

Over Weddings Bruidmode Winkel

Ben jij op zoek naar een bijzondere eraring voor het kopen van je trouwjurk dan is Rotterdam de stad voor jou om trouwjurken te shoppen. Voor elk type trouwjurk kun je terecht in Rotterdam. Er zijn bruidswinkels voor ‘one of a kind’ jurken, bruidsmode outlets en nieuwe collecties. Natuurlijk is Rotterdam vooral bekend in de bruidsmode omdat er één van de grootste bruidswinkels van Nederland zit en dat zijn wij! Weddings bruidsmode. Alles wat je je als aanstaande bruid kunt wensen hebben wij onder één dak!

Wat is Weddings bruidsmode?

Weddings bruidsmode is een bruidswinkel in Rotterdam die alle stijlen trouwjurken onder één dak verkoopt. Tevens zijn wij 6 keer verkozen tot beste trouwwinkel van Nederland. We hebben de mogelijkheid om al deze verschillende stijlen bij elkaar te verkopen omdat we 950 vierkante meter groot zijn! Dit geeft ruimte voor alle grote en bekende bruidsmodemerken zoals Ladybird, Pronovias, Rosa Clara, Enzoani, Stella York en Essense of Australia, maar ook kleine nog onbekende merken, Kortom een bruidsjurk voor iedereen!

Trouwjurken passen in Rotterdam, hoe werkt dat?

Ok jij hebt ervoor gekozen om trouwjurken te shoppen in Rotterdam. Maar hoe werkt zo’n pasafspraak nu eigenlijk? We leggen je in 10 korte stappen uit hoe trouwjurken passen in zijn werk gaat:

 1. Het begint met orientatie thuis op de bank. Pinterest, Instagram, onze website en trouwblogs bieden de gelegenheid om je te orienteren op wat je mooi vindt.
 2. Maak een afspraak bij onze bruidswinkel in Rotterdam. Je bent ook welkom zonder afspraak, maar soms kan het druk zijn en dan is het beter om een afspraak te maken
 3. De adviseuse gaat eerst een gesprekje met je aan waarin ze probeert te ontdekken wat je wensen zijn en hoe jullie trouwdag eruit gaat zien. Ga je trouwen in Rotterdam? Wat je het thema? etc.
 4. Nu gaan jullie een samen een selectie maken van bruidsjurken die jij mooi vindt en graag wilt passen.
 5. Je krijgt een torselet (speciale lingerie) en passchoenen en soms een hoepelrok voor onder de jurk en nu gaan jullie de trouwjurken passen.
 6. Met een beetje geluk vind je de trouwjurk van je dromen!
 7. Als het is gelukt om een trouwjurk te vinden bij Weddings dan is het tijd om de juiste accessoires erbij te zoeken. Heb jij bruidslingerie en bruidsschoenen nodig? Welke oorbellen staan mooi bij jouw jurk?
 8. Nu kun je foto’s gaan maken! Natuurlijk zijn deze foto’s niet om te delen op internet, maar gewoon om dit bijzondere moment in onze bruidszaak in Rotterdam aan te herinneren.
 9. Nu moet je wachten…ongeveer 4 tot 5 maanden. Je trouwjurk wordt voor je gemaakt bij de trouwjurken ontwerper. Als de jurk bij ons binnenkomt dan krijg je een e-mail. Ondertussen kun je natuurlijk genieten van inspiratie voor je bruiloft op Pinterest en Instagram.
 10. Het is tijd om terug te komen naar onze bruidswinkel in Rotterdam. Je gaat doorpassen. Hierbij maken we de jurk helemaal perfect op maat en kun je nog de laatste accessoires erbij uitzoeken. Je bent nu klaar om te gaan trouwen!

Trouwjurken passen in Rotterdam en weekendje weg ervan maken!

Rotterdam heeft naast en grote keus aan bruidsmode ook veel andere leuke dingen te bieden. Je kunt van het vinden van je droomjurk dus een weekendje weg maken. Hoe kan een weekendje Rotterdam bruidsstad eruit zien? Nou zoiets dus:

 1. Ontbijtje bij Bertmans op het Schouwburgplein
 2. Trouwjurken passen bij de grootste bruidswinkel van Rotterdam: Weddings bruidsmode
 3. Lunchen om de hoek bij het Vlaamsch Broodhuys
 4. Mooie tentoonstelling bezoeken bij De Kunsthal
 5. Dineren en drankje doen op de gezellige Witte de Withstraat.
 6. Wakker worden in je hotelkamer
 7. Ontbijtje bij Bazar
 8. Shoppen in de Rotterdamse Koopgoot
 9. Lunchen in de Markthal
 10. Nog even wat unieke designer winkeltjes bekijken in het Oude Noorden
 11. Na twee leuke dagen in Rotterdam en een trouwjurk rijker nemen jullie de trein terug naar huis!

Wil jij ook komen passen in onze bruidswinkel in Rotterdam?

Onze adviseuses zijn allemaal opgeleid om te zorgen dat jij een mooie ervaring hebt die je nooit zult vergeten. Door onze ruimte paskamers heb je ook veel privacy wat veel bruiden als erg plezierig ervaren. Het is gewoon jij, je familie en vriendinnen en natuurlijk heel veel trouwjurken! Met onze ruimte collectie trouwjurken moet het lukken om je droomjurk te vinden. Wil jij dit ook meemaken en een Weddings bruid worden? Maak dan nu een afspraak.