Blog overzicht

Goedkoop trouwen

Trouwjurk D3621 van Essense of Australia kopen bij Weddings 4

Ben je op zoek naar slimme manieren om goedkoop te trouwen zonder concessies te doen aan de elegantie en charme van je grote dag? Geen zorgen, we got you covered! Het belangrijkste is om jullie prioriteiten helder te hebben, zodat je jullie budget effectief kunt verdelen. Is de trouwdatum flexibel? Dan kan een bruiloft in het ‘laagseizoen’ een slimme zet zijn, waardoor er meer budget overblijft voor een adembenemende trouwjurk of een elegant trouwpak. Onthoud dat goedkoop trouwen niet betekent dat er op alles bespaard moet worden. Lees in dit blogartikel handige tips en tricks voor het plannen van een betaalbare bruiloft waarbij je budgetvriendelijk kunt trouwen. Ben je al benieuwd? Lees dan snel verder!

Goedkoop trouwen: bespaar op je trouwjurk

Goedkoop trouwen betekent niet altijd dat je moet inleveren op de droomjurk waar je altijd al van hebt gedroomd. Ontdek bijvoorbeeld onze exclusieve sale collectie, waar je prachtige designer trouwjurken kunt vinden met kortingen tot wel 50%. Zo kun je een designer trouwjurk scoren voor honderden euro’s minder. Laat ons je helpen stralen op je grote dag!

Trouwjurk 66288 van Lillian West kopen bij Weddings 5
Trouwjurk ML1696 van Martina Liana kopen bij Weddings 2

Budgetvriendelijke trouwlocaties

Wist je dat je in Nederland tal van prachtige trouwlocaties kunt vinden die perfect passen bij jouw visie op de grote dag, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over exorbitante locatiekosten? Denk bijvoorbeeld aan idyllische parken verspreid door het land, waar je kunt trouwen te midden van groene landschappen en bloeiende bloemen. Of wat dacht je van romantische stranden langs de kust, waar je het ja-woord kunt geven met het geluid van de golven op de achtergrond? Ook intieme cafés en restaurants bieden vaak prachtige mogelijkheden voor een sfeervolle en betaalbare trouwceremonie. Door deze alternatieve opties te verkennen, kun je een betoverende locatie vinden die past bij jouw stijl en budget, zodat je zorgeloos kunt genieten van je speciale dag.

Betaalbare en persoonlijke touches voor je bruiloft

Personaliseer je bruiloft met unieke DIY-decoraties. Speur op social media Pinterest of TikTok af en leer hoe je met eenvoudige en betaalbare materialen prachtige bloemstukken en andere decoraties kunt maken die je bruiloft een persoonlijke en betoverende uitstraling geven. Hoe cute zijn deze ideeën hieronder? 🌿

Besparen op eten en drinken

Geniet van heerlijk eten en drinken op een budgetvriendelijke manier. Ontdek slimme cateringopties zoals buffetten en foodtrucks die je gasten zullen verwennen zonder dat de kosten oplopen. Misschien heeft een van je gasten wel een passie voor koken en zou het een eer vinden om een bijdrage te leveren aan jullie speciale dag. Dit kan niet alleen kosten besparen, maar ook een persoonlijk tintje toevoegen aan de maaltijd. En vergeet niet te kijken naar betaalbare drankopties, zoals een beperkt assortiment of zelfs non-alcoholische alternatieven, om je budget onder controle te houden.

Klein trouwen

Kleine bruiloften zijn in opkomst en worden steeds populairder. Steeds meer stellen kiezen voor een intieme ceremonie met een select gezelschap. In Amerika staat dit bekend als een Micro Wedding, hoe leuk en bijzonder! Een klein gezelschap en een intieme en knusse dag.

Lieve aanstaande bruiden, met deze handige tips en ideeën kunnen jullie een fantastische bruiloft plannen die helemaal past bij jullie budget en dromen voor de grote dag! Happy wedding planning!

Kom jij passen bij Weddings Bruidsmode?

Ben jij klaar om je droomjurk te vinden bij Weddings Bruidsmode? Maak vrijblijvend een pasafspraak in onze winkel. Onze ervaren stylisten helpen je graag verder bij de zoektocht naar jouw droomjurk!

Meer inspiratie en tips