Brands

Rosa Clará

Filter

Rosa Clara trouwjurken

Rosa Clará is een Spaans  trouwjurken merk dat mode en luxe gecombineerd heeft in een collectie gemaakt. Oftewel een collectie gemaakt voor de bruid die alleen het allerbeste wil voor haar bruiloft. Een Rosa Clara trouwjurk is gemaakt van de hoogste kwaliteit stoffen en bewerkingen.

Unieke Rosa Clara bruidsjurken

Het doel van de designer Rosa Clará is exclusieve in Spanje ontworpen trouwjurken produceren, waarbij nieuwe bruidsmodetrends en klassieke elegantie samenkomen. Een Rosa Clara bruidsjurk is dus toonaangevend en ook nog eens modebepalend.

Trouwjurken komen passen?

Ga jij trouwen? Weddings is de plek voor jou! Denk je eens in: 950 vierkante meter vol met trouwjurken van alle toonaangevende merken in alle prijsklassen. Daarnaast zijn er ook privé pasruimtes waar je in alle rust kunt passen en een ervaren styliste je adviseert. vervolgens is er ook nog een accessory room, van onder tot boven gevuld met schoenen, tiara’s, sluiers en sieraden. En, om een geslaagde shopsessie af te sluiten, een champagnebar waar je kunt vieren dat je jouw jurk gevonden hebt. Dit is  dus trouwjurken shoppen bij Weddings bruidsmode!

Lees verder Sluiten

Collectie Rosa Clará