Plus size trouwjurken in grote maten

Filter

Ben jij een volslanke bruid en op zoek bruidsjurken in grote maten? Iedereen moet goed trouwjurken kunnen passen en ook in verschillende stijlen. Voor de dames met maatje meer hebben wij een groot aantal plus size trouwjurken in onze collectie. Sommigen zijn speciaal gemaakt voor de volslanke bruid, anderen zijn ook beschikbaar in een grotere maat. We hebben helaas niet van al onze jurken fotografie, maar de jurken die jij hier ziet, hebben wij in een grote maat in onze winkel hangen.

Plus size trouwjurken naar jouw wens

Laat jouw droomjurk aan jouw wensen aanpassen. Weddings heeft een waanzinnig goed team van coupeuses. Voel jij je beter met een mouwtje? Of zou je graag een stola dragen, tijdens de kerk-dienst? Zij gaan het voor je regelen en helpen je bij de perfecte curvy bruidsjurk.

In de bruidsmode spreekt men vanaf maat 46 van een plusmaat. Omdat er meer stof en bewerking nodig is om een jurk in een plusmaat te maken, moet je rekening houden met een toeslag. Vraag de adviseuse om informatie voor je je definitieve keuze maakt.

Wil jij bruidsjurken in grote maten passen?

Bij Weddings Bruidsmode hebben wij jurken voor alle bruiden van Nederland. Heb jij een prachtige plus size jurk gespot die jij wilt passen, maak dan een pasafspraak bij onze bruidsmodewinkel in Rotterdam. Jij hebt dan 2 uur lang een ervaren styliste en een privé pasruimte voor jou en jouw gasten tot jouw beschikking. Bekijk en pas onze uitgebreide collectie om de zoektocht naar jouw droomjurk te starten!

Tips voor de volslanke bruid

Omarmen dus, die curves! De tijd dat bruidsmodewinkels geen grotere maten op voorraad hadden, is definitief voorbij. En terecht. Want je hoeft echt geen maatje 38 te hebben om er fabulous uit te zien op je trouwdag. Sterker nog: een vol figuur kan juist prachtig zijn, als je het op de juiste manier accentueert. We geven je een paar handvaten.

✓ Yes to V-Hals, no to boothals. Een boothals die afloopt richting je schouder is charmant, maar maakt je optisch breder dan je bent. Om slanker te lijken kun je beter een V-hals dragen, omdat deze je hals verticaal accentueert.
✓ Ben je onzeker over je armen? Draag een bijpassend jasje over je jurk.
✓ Zou je graag langer lijken? Mijd een te lange sleep of sluier; ze maken je kleiner dan je bent. Een sluier die op je heup of er net over valt, is een beter idee.
✓ Draag goede lingerie. Een goed bruidstorselet is prijzig, maar een goede investering omdat deze je figuur optimaal tot z’n recht doet komen.
A-lijn trouwjurken die bestaan uit één zorgen ervoor dat iedereen opties langer en slanker oogt. Dit model accentueert je zandloperfiguur, ook als je niet veel taille hebt. In modellen die uit een lijfje en een rok bestaan, zal je voller lijken.

Doe vooral lekker wat je zelf wilt! De bovenstaande tips zijn slechts een advies. Laat je niet wijsmaken dat een bepaald model of curvy bruidsjurk je niet zou staan. Als jij je hele leven hebt gedroomd van een prinsessenjurk met volledig pewter lijfje en een lange sluier, laat je dit plezier dan niet afpakken. Het is jouw dag!

Wat kun je nog meer verwachten bij Weddings?

Denk je eens in: 950 vierkante meter vol met trouwjurken van alle toonaangevende merken in alle prijsklassen. Met meer dan 11 jaar ervaring en 8 publiekprijzen verder helpen onze ervaren stylisten jou met alle liefde  aan je droomjurk. Daarnaast zijn er ook privé pasruimtes waar je in alle rust kunt passen en een deskundige styliste jou adviseert. Maak jouw bruidslook af met onze showroom aan bruidsaccessoires: van onder tot boven gevuld met schoenen, tiara’s, sluiers en sieraden. Did you say yes to the dress? Sluit jouw geslaagde shopsessie af bij de champagnebar om te vieren dat je jouw droomjurk gevonden hebt. Dat is trouwjurken shoppen bij Weddings Bruidsmode!

✓ Unieke collectie ✓ Ervaren stylisten ✓ Award winning ✓ Accessory Room ✓ CBW erkend ✓ Champagne bar

weddings-show-28-maart