Weddings Bruidsmode

Grootste collectie trouwjurken

Denk je eens in: 950 vierkante meter vol met trouwjurken van alle toonaangevende merken in alle prijsklassen. Privé pasruimten waar je in alle rust kunt passen en een ervaren styliste je adviseert. Een accessory room, van onder tot boven gevuld met schoenen, tiara’s, sluiers en sieraden. En, om een geslaagde shopsessie af te sluiten, een champagnebar waar je kunt vieren dat je jouw jurk gevonden hebt. Dit is trouwjurken shoppen bij Weddings bruidsmode!

FULL SERVICE PLATFORM

De zoektocht naar de perfecte bruidsjurk begint thuis. Daarom hebben wij bij Weddings een full service platform ontwikkeld, zodat jij je thuis op je gemak kunt voorbereiden op een bezoek aan onze winkel. Onze website geeft je de mogelijkheid om onze collectie te bekijken en je favoriete jurken te bewaren op je verlanglijstje. Tevens geeft de Weddings blog de beste tips ter voorbereiding van jullie bruiloft en biedt onze Pinterest-site je alle inspiratie die jullie nodig hebben.

DE COLLECTIE

Onze uiteenlopende collectie is er in diverse prijsklassen. Van het lagere prijssegment tot de bekende topmerken zoals Ladybird, Pronovias, La Sposa, Rosa Clara, Rembo Styling en nog veel meer. Bij Weddings is gedacht aan elke bruid. We hebben niet alleen jurken in verschillende prijsklassen, maar ook in verschillende maten in onze dressfinder.

ONE-STOP-SHOP CONCEPT

Uniek in Nederland is het one-stop-shop concept voor bruiden: Weddings biedt alle bruidsbenodigdheden op één locatie. Nadat een aanstaande bruid haar ideale jurk heeft gevonden betreedt ze de accessory room, het walhalla van detaillering. Onze accessory room bevat een grote collectie accessoires, lingerie, schoenen, tiara’s, handschoenen, stola’s, sieraden en tassen. Alles wat het plaatje van een droombruid compleet maakt.

SERVICE

Bij Weddings staat service op de eerste plaats. Bij je zoektocht naar de perfecte jurk word je bijgestaan door onze getrainde adviseuses, coupeuses en naaisters met jarenlange ervaring in de bruidsmode. Tevens staan onze servicemanagers voor je klaar, zodat jij gegarandeerd een rustige voorbereiding van jullie bruiloft kan hebben.

We helpen je graag verder tijdens een vrijblijvende pasafspraak in onze winkel.

Neem een kijkje in onze winkel!

weddings-shh-6564695b

dhf-weddings20121-2

weddings-shh-6564703zw