< Veel gestelde vragen

Afpassen

Ik heb nog geen schoenen en lingerie kan ik nou toch komen doorpassen?

Je kan gewoon komen doorpassen. We zullen dan tijdens het doorpassen schoenen en lingerie met je uitzoeken. Bij de tweede pasbeurt kan je dan je eigen accessoires meenemen.

Berekenen jullie ook vermaakkosten?

Vermaakkosten worden alleen berekend als er inderdaad iets aan de jurk vermaakt moet worden. Dit bedrag ligt voor de standaard vermakingen tussen de 200 en 250 euro. Als je speciale vermakingen wilt aan de jurk, dan kan je de styliste vragen wat de kosten hiervoor zijn. Zij geeft jou dan hierover altijd een indicatie. De coupeuse zal de daadwerkelijke kosten berekenen.

Ik wil graag een halter of bandjes aan mijn jurk is dit mogelijk?

De styliste kan laten zien hoe de jurk eruit ziet met halter of bandjes. Wat dat betreft is alles mogelijk om de jurk tot de ware droomjurk te maken.

Mijn jurk is binnen kan ik tussentijds mijn jurk even aanpassen?

We zouden graag iedere bruid nog een tussentijdse pas laten doen van de jurk op het moment dat deze is binnengekomen. Helaas is het voor ons niet mogelijk om dit te realiseren vanwege het aantal bruiden dat wij jaarlijks helpen. We hopen dat je ons kunt vertrouwen dat wij de grootste zorg dragen bij het bestellen van de juiste jurk in de juiste maat en dat je deze 4 maanden voor de trouwdatum bij ons kunt komen doorpassen.

Hebben jullie een atelier bij de winkel?

Ja, wij hebben één groot atelier bij ons in de winkel. Hierbuiten hebben wij nog buitenateliers die allemaal hard meewerken om de bruidsjurken perfect op maat te maken.