Brands

La Sposa

Filter

Weddings heeft naast Pronovias ook La Sposa trouwjurken in de collectie. La Sposa is het kleine zusje van Pronovias. La Sposa jurken hebben dezelfde hoge kwaliteit en afwerkingsniveau, maar zijn doorgaans net iets voordeliger in prijs, door het gebruik van alternatieve materialen.

De prachtige collectie trouwjurken van kant en stevig satijn, gaan van stoer en sexy tot super romantisch en zijn razend populair bij de bruid van nu. Met prachtige stoffen, spaans kant en zacht glanzend satijn heeft La Sposa schitterende jurken in de collectie die zeer de moeite waard zijn te bekijken en te komen passen. Via onze website kun je een pasafspraak maken om de jurken van deze en andere merken te komen passen. Je bent van harte welkom.

Deze nieuwe collectie van La Sposa vertegenwoordigd een stijlvolle optie voor bruiden met smaak en gevoel voor mode.

La Sposa trouwjurken passen bij Weddings.

Weddings heeft de grootste collectie trouwjurken. Allemaal zijn ze net een beetje anders en uniek.

Kom de trouwjurken van La Sposa passen!

Ga jij trouwen? Weddings is de plek voor jou! Denk je eens in: 950 vierkante meter vol met trouwjurken van alle toonaangevende merken in alle prijsklassen. Privé pasruimtes waar je in alle rust kunt passen en een ervaren styliste je adviseert. Een accessory room, van onder tot boven gevuld met schoenen, tiara’s, sluiers en sieraden. En, om een geslaagde shopsessie af te sluiten, een champagnebar waar je kunt vieren dat je jouw jurk gevonden hebt. Dit is trouwjurken shoppen bij Weddings bruidsmode!

Wil jij kijken welke La Sposa bruidsjurk het mooiste staat? Maak een afspraak en pas de spectaculaire trouwjurken.

Lees verder Sluiten

Collectie La Sposa