La Sposa

Filter

La Sposa is het kleine zusje van House of St. Patrick binnen de Pronovias Group. Deze trouwjurken hebben dezelfde hoge kwaliteit en afwerkingsniveau, maar zijn doorgaans net iets voordeliger in prijs. Door het gebruik van alternatieve materialen zijn de bruidsjurken stuk voor stuk uniek.

Bekijk hieronder ons ruime assortiment aan bruidsjurken van La Sposa

Nieuwe collectie La Sposa trouwjurken

De prachtige collectie trouwjurken van kant en stevig satijn, gaan van stoer en sexy tot super romantisch en zijn razend populair bij de bruid van nu. Met prachtige stoffen, Spaans kant en zacht glanzend satijn heeft La Sposa schitterende bruidsjurken in de collectie die zeer de moeite waard zijn te bekijken en te komen passen.

Wil jij La Sposa bruidsjurken passen?

De romantische jurken van La Sposa zijn exclusief verkrijgbaar in Nederland bij Weddings Bruidsmode. Dus heb jij een prachtige bruidsjurk gevonden die jij wilt passen, maak dan eenvoudig een pasafspraak. In onze bruidsmodewinkel in Rotterdam heb jij 2 uur lang een ervaren styliste en een privé pasruimte voor jou en jouw gasten tot jouw beschikking. Zien wij jou binnenkort om de zoektocht naar jouw droomjurk te starten? Wellicht ga jij wel een La Sposa trouwjurk kopen!