Real brides overzicht

Bruiloft van Willeke en Bart Jan

Tijdens de pasafspraken werd er echt geluisterd naar mij, welke jurk ik in gedachten had en welke extra wensen ik had als bruid.
Het team van Weddings bruidsmode deed er dan ook alles aan om dit mogelijk te maken.
Wanneer ik met vragen zat stelde het team van Weddings bruidsmode mij gerust en zo kon ik dat waar ik mee zat ook loslaten.
Toen ik YES zei tegen The Dress, genoten zij volop mee en haalden ze de bubbels om te proosten, want wanneer jij als bruid blij bent, zijn zij dat ook! Als bruid gaf mij dit plezier en een fijn gevoel in de maanden naar mijn trouwdag toe.

Wanneer ik mijn bruidsjurk kwam passen was er ook een schat van een coupeuse, SUPER Eef noemde ik haar. Er is niets wat zij niet kan fixen! Eef had genoeg te doen maar komt erg ontspannen en heeft veel humor! Hierdoor voelde ik mij erg op mijn gemak.
Dankzij Eef heb ik ook mouwtjes aan mijn jurk kunnen krijgen, deze heeft zij zelf ontworpen en door middel van drukknopjes kon je deze makkelijk erop drukken en makkelijk eraf halen. Mijn bruidsjurk kreeg hierdoor iets koninklijks en de bruidsjurk was ineens op drie manieren te dragen, namelijk strapless, met 2 mouwtjes of zelfs met één mouwtje.

Op 12 mei 2022 voelde ik mij een prachtige, koninklijke bruid, dit alles was niet mogelijk zonder het team van Weddings Bruidsmode!
Enorm bedankt allemaal, voor de expertise, voor alle voorpret en het fijne contact!
Voor alle toekomstige bruiden, deze bruidszaak is echt een aanrader!

Liefs,
Willeke

Fotograaf: Jan Verburg Fotografie
Haarstyliste: MeerdanHaar
Fotolocaties: Scheveningen Boulevard/de Pier en Vliegbasis Soesterberg