Real brides overzicht

Bruiloft van Soraya en Hans

Happy bride Soraya in trouwjurk van Weddings

Ik ben ontzettend fijn geholpen bij Weddings. Ik ben nogal een controlefreak dus ook voor mijn bruiloft had ik overal spreadsheets van gemaakt. Zo ook van de trouwjurk. Als ik toekomstige bruiden een tip mag geven: doe dat vooral niet. Het zorgde er bij mij voor dat ik wel alle jurken van mijn lijstje gepast moest hebben voordat ik het zeker wist.

Gelukkig was Cindy super geduldig en behulpzaam. Ik ben dan ook niet een maar twee keer bij Weddings geweest om jurken te passen. Dit dus door die spreadsheet lijst. En dat terwijl ik bij jurk nummer 2 al verliefd was.

Ik ben nog steeds ontzettend blij met de jurk die ik heb gekozen. Ik heb me er prachtig in gevoeld. Ook nog mijn complimenten voor het atelier die de jurk goed vermaakt hebben. Ik was meer dan 10 kilo afgevallen en daar staan ze echt niet bij elk bruidshuis om te springen. Maar bij Weddings was het geen probleem. Al met al ben ik ontzettend goed geholpen en zou ik het iedereen aanraden om bij Weddings te gaan kijken als ze gaan trouwen.