Real brides overzicht

Bruiloft van Shauni en Bas

Een meisjesdroom die uitkwam, je droom trouwjurk uitzoeken! Ik had me goed voorbereid door mijn favoriete jurken op de website aan te vinken. Na een kort gesprek waarbij ik mijn voorkeuren doorgaf, kwamen de eerste jurken op het rek te hangen. Mijn favoriet heb ik als eerste aangetrokken en dat werd DE jurk. Binnen een uur stonden we weer buiten, zo snel kan het gaan! Helaas mocht ik alle jurken die ik had gepast niet op de foto zetten, dit mocht alleen bij de jurk die ik had gekozen.

Ik had een leuke dame die mij hielp en zij luisterde goed naar mijn voorkeuren. Helaas weet ik haar naam niet meer. Nadat ik volmondig JA had gezegd kregen al mijn dames samen met mij een glaasje champagne om het te vieren.

Bij de laatste passessie was de onderkant van mijn jurk helaas scheef afgeknipt. Dit hebben ze uiteindelijk goed opgelost. Je zag er namelijk niks meer van. Al met al ben ik zeker tevreden, werd goed geholpen, het personeel was vriendelijk en heb ik mijn droomjurk gevonden. Bedankt, ik heb me ontzettend mooi gevoeld op mijn trouwdag.