Real brides overzicht

Bruiloft van Jolanda en Alex

Zonder verwachtingen op 1 december 2017 naar Weddings in Rotterdam. Ik had dan wel een huwelijksaanzoek gehad maar ik heb altijd gezegd dat ik zou gaan trouwen in m’n spijkerbroek en op gympen. Maar goed, ik wilde het wel een kans geven, maar we gingen zeker niet voor traditioneel, dus gewoon samen met Alex kijken wat me goed stond. Ik had tenslotte nog niet eens een idee wat ik wilde of wat me mooi zou staan.
Wel wist ik wat ik niét wilde, maar wat ik dan wel wilde….. Dus blanco bij Weddings binnengestapt en ook gevraagd of zij voor mij een jurk wilde kiezen waarvan ze dachten dat die me goed zou staan. En wat denk je? Die jurk is het geworden! Ik trok hem aan en echt, er gebeurde iets, ik werd helemaal emotioneel. Nog even mezelf inhouden want ik wilde ook Alex zijn eerlijke mening, maar toen ik uit het pashokje stapte zag ik meteen aan zijn gezicht dat dit het was, dit was DE jurk!
Na een aantal pasafspraken werd de jurk pasmaat gemaakt, en precies zoals ik hem graag wilde. Met de details zoals ik het in mijn hoofd had, ze snapten bij Weddings precies hoe ik het bedoelde. Met het gevolg dat ik me op onze trouwdag op 17-08-2018 het mooiste meisje van de hele wereld voelde!