Weddings Show

Weddings show 17 november 2022

 

Bekijk de foto’s en video van de avond hier!

Wat hebben we genoten! We delen graag de prachtige beelden van Tom Tomeij Foto & Film Met jullie om je een goed beeld te geven van deze fantastische avond.

Was je op de Weddings Show, maar heb je nog geen afspraak gemaakt? Maak dan alsnog aanspraak op 10% korting! Geef in de opmerkingen bij het maken van jouw afspraak aan, dat je op de show was en wij geven (aan de hand van de gastenlijst) jou alsnog de 10% korting! Tot snel!

 

TROUWJURKEN UIT DE SHOW

Wil je nog een keer rustig de trouwjurken terugkijken, dat kan! Via de button hieronder zijn alle foto’s van de show terug te vinden. Mis je jouw favoriet? Neem contact met ons op! Wij helpen je graag verder.

 

We vinden het leuk om jouw gedeelde foto’s terug te zien, dus vergeet ons niet te taggen: #weddingsbruidsmode & #tomtomeijfotografie

Weddings Show trouwjurken 17 november

Een aantal favorieten

Wall of fame

Wat zag iedereen er mooi uit! Bekijk hier jullie foto’s, sla ze op en deel ze! We vinden het leuk om de gedeelde foto’s terug te zien, dus vergeet ons niet te taggen: @weddingsbruidsmode #weddingsbruidsmode & @tom_tomeij_fotografie

Dank aan onze leveranciers

Hieronder een aantal foto’s van onze leveranciers in actie. Benieuwd naar wat zij precies allemaal doen (ja, misschien kan je het wel raden), maar neem hier een kijkje. Scroll naar beneden en kom alles te weten!

Meld je aan voor de volgende show!

Wil je er ook graag bij zijn volgende keer? You are invited! Op 26 januari 2023 zal de volgende Weddings Show plaatsvinden. De inschrijving gaat binnenkort van start. Houd onze socials en website in de gaten voor meer info!