Designer Dagen 3
Designer Dagen 2

< Designer Dagen

Designer Dagen Martina Liana, Essense of Australia & Stella York

Essense of Australia, Stella York en Martina Liana zijn enkele jaren geleden de Nederlandse bruidsmodemarkt opgekomen en zijn in korte tijd uitgegroeid tot de topkeuze van Nederlandse bruiden. Een jurk van deze merken staat garant voor de mooiste stoffen, maar waar je een Essense of Stella York trouwjurk echt aan kunt herkennen is dat ze vaak een rug hebben met fantastische details. De silhouetten zijn sexy, maar zeker wel elegant.

10, 11 & 12 januari 2020

Op 10, 11 en 12 januari is het jouw kans om niet alleen de al uitgebreide collecties, die we normaal al hebben hangen te passen, maar deze zijn aangevuld met nog meer schitterende jurken uit deze drie top collecties: Martina Liana, Essense of Australia & Stella York. Daarnaast kun je ook kennis te maken met de mensen achter het merk!

Jaarlijks organiseren wij diverse van deze Designer Dagen samen met de jullie favoriete bruidsmode merken.

Designer Dagen Essense

You are invited!

Als je jouw afspraak plant op 10, 11 of 12 januari dan geniet je, naast de collectie van Weddings, ook van extra veel trouwjurken van deze bijzondere merken. Speciaal voor Weddings sturen zij de nieuwste trouwjurken exclusief naar ons toe, zodat jij als bruid als eerste de jurken kunt passen!

Je krijgt de kans om al je favoriete looks te uit te proberen, De plaatsen zijn helaas beperkt, dus wacht niet te lang en meld je vandaag nog aan voor dit unieke weekend!

AFSPRAAK MAKEN

BEKIJK DE COLLECTIE

Agenda