Virtueel trouwjurken shoppen

Nieuw bij Weddings!

Wil jij vast kennismaken met onze winkel maar zie je nu nog geen kans om een afspraak te maken of is het nog te vroeg om te komen shoppen? Wij hebben de oplossing!

Jij kunt bij ons als eerste in Nederland virtueel trouwjurken shoppen! Maak nu een afspraak en laat je door onze adviseuse live met een videoverbinding rondleiden in onze winkel. We tonen jou de mooiste trouwjurken die passen bij je trouwdag. Onze adviseuse zal je alles vertellen over het passen van trouwjurken, waar je op moet letten en natuurlijk kun je haar volop vragen stellen. Het is de perfecte voorbereiding op je echte afspraak! Heb jij zin om een mooie persoonlijke introductie te krijgen van onze winkel maakt dan nu een afspraak.

Wat kun je verwachten?

  • Live rondleiding via een videoverbinding met één van onze adviseuses bij Weddings.
  • We laten je de mooiste trouwjurken zien die passen bij je bruiloft. Heb je jurken die je heel graag in het echt wilt zien schrijf die dan op je aanmeldingsformulier.
  • Je kunt alles wat je altijd al hebt willen weten over het passen van trouwjurken vragen aan de adviseuse.
  • Tips voor het vervolg van je voorbereidingen

We hopen op deze manier een positieve bijdrage te leveren aan je voorbereidingen en vast een begin te maken aan de zoektocht naar jouw droomjurk.

Heb jij er nu al zin in? Meld je dan snel aan!Je ontvangt direct een bevestiging en we nemen op werkdagen binnen enkele dagen contact met je op voor het inplannen van een afspraak.

Intake Virtueel Shoppen

  • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ