Afspraak maken
Trouwjurken

€0 - €1750

Filter

Bij Weddings Bruidsmode hebben we ontzettend veel mooie trouwjurken in de prijsklasse €0 en €1750. Daarbij is onze collectie zeer uitgebreid en bestaat deze uit verschillende modellen in diverse stijlen. Daarbij vindt je hier een prachtige trouwjurk voor een mooie prijs met voorbehoud van kwaliteit.

Trouwjurken tussen de €0 en €1750 bij Weddings.

Ligt jouw budget voor een trouwjurk tussen de €0 en €1750? Dan kan jij hier je hart ophalen! Trouwjurken hoeven niet veel te kosten en daarom biedt Weddings ook jurken aan in deze prijsklasse.

Kom de trouwjurken tussen de €0 en €1750 passen!

Ga jij trouwen? Weddings is de plek voor jou! Denk je eens in: 950 vierkante meter vol met trouwjurken van alle toonaangevende merken in alle prijsklassen. Privé pasruimtes waar je in alle rust kunt passen en een ervaren styliste je adviseert. Een accessory room, van onder tot boven gevuld met schoenen, tiara’s, sluiers en sieraden. En, om een geslaagde shopsessie af te sluiten, een champagnebar waar je kunt vieren dat je jouw jurk gevonden hebt. Dit is trouwjurken shoppen bij Weddings bruidsmode!

Wil jij kijken welke bruidsjurken tussen de €0 en €1750 Weddings allemaal voor jou heeft? Maak een afspraak en geniet van de vele bijzondere trouwjurken.