Brands

Sottero Midgley

Filter
Sottero and Midgley Weddings bruidsmode

Sottero and Midgley trouwjurken zijn afkomstig van hetzelfde ontwerp team als de Maggie Sottero collectie. De Sottero and Midgley bruid is alleen nog meer op zoek naar een unieke stijl en dus zeer modebewust.

De ontwerpers van Sottero and Midgley werken met Swarovski kristallen, met de hand geborduurde versieringen en nauwgezette aandacht voor details.  Sottero and Midgley biedt geavanceerde bruiden een betaalbare couture-ervaring van de hoogste kwaliteit in fashion forward ontwerpen.

Deze nieuwe collectie van Sincerity vertegenwoordigd een stijlvolle optie voor bruiden met smaak en gevoel voor mode.

Sottero Midgley trouwjurken passen bij Weddings.

Weddings heeft de grootste collectie trouwjurken. Allemaal zijn ze net een beetje anders en uniek.

Kom de trouwjurken van Sottero Midgley passen!

Ga jij trouwen? Weddings is de plek voor jou! Denk je eens in: 950 vierkante meter vol met trouwjurken van alle toonaangevende merken in alle prijsklassen. Daarnaast zijn er ook privé pasruimtes waar je in alle rust kunt passen en een ervaren styliste je adviseert. vervolgens is er ook nog een accessory room, van onder tot boven gevuld met schoenen, tiara’s, sluiers en sieraden. En, om een geslaagde shopsessie af te sluiten, een champagnebar waar je kunt vieren dat je jouw jurk gevonden hebt. Dit is  dus trouwjurken shoppen bij Weddings bruidsmode!

Wil jij kijken welke Sottero Midgley bruidsjurk het mooiste staat? Maak een afspraak en pas de spectaculaire trouwjurken.

Lees verder Sluiten

Collectie Sottero Midgley