Brands

Rebecca Ingram

Filter
Rebecca Ingram Weddings bruidsmode

Rebecca Ingram is de nieuwste toevoeging aan de ontwerpen van Maggie Sottero. Als je denkt aan Rebecca Ingram trouwjurken, denk je aan tijdloze elegantie en ook aan de hoogst mogelijke kwaliteit voor de prijsbewuste bruid. Daarnaast bevat deze collectie ook charmante kleurstellingen, flirterige details en prachtige silhouetten zijn kenmerkend voor dit merk.

Deze nieuwe collectie van Rebecca Ingram vertegenwoordigd een stijlvolle optie voor bruiden met smaak en gevoel voor mode.

Rebecca Ingram trouwjurken passen bij Weddings.

Weddings heeft de grootste collectievtrouwjurken. Allemaal zijn ze net een beetje anders en uniek.

Kom de trouwjurken van Rebecca Ingram passen!

Ga jij trouwen? Weddings is de plek voor jou! Denk je eens in: 950 vierkante meter vol met trouwjurken van alle toonaangevende merken in alle prijsklassen. Daarnaast zijn er ook privé pasruimtes waar je in alle rust kunt passen en een ervaren styliste je adviseert. vervolgens is er ook nog een accessory room, van onder tot boven gevuld met schoenen, tiara’s, sluiers en sieraden. En, om een geslaagde shopsessie af te sluiten, een champagnebar waar je kunt vieren dat je jouw jurk gevonden hebt. Dit is  dus trouwjurken shoppen bij Weddings bruidsmode!

Wil jij kijken welke Rebecca Ingram bruidsjurk het mooiste staat? Maak een afspraak en pas de spectaculaire trouwjurken.

Lees verder Sluiten

Collectie Rebecca Ingram