Brands

Oksana Mukha

Filter

Oksana Mukha trouwjurken werden 29 jaar geleden gelanceerd. Gedurende drie decennia heeft Oksana Mukha haar merk ontwikkeld tot een van de topmerken in de Europese en wereldwijde bruidsmodemarkt. Het bedrijf werd vervolgens bekend in het segment trouw- en avondjurken waar de concurrentie erg hoog is. Het handschrift van Oksana Muhka is herkenbaar aan haar unieke stijl, exclusieve bloemenpatronen en ook het origineel sierborduurwerk.

Deze nieuwe collectie van Oksana Mukha vertegenwoordigd een stijlvolle optie voor bruiden met smaak en gevoel voor mode.

Oksana Mukha trouwjurken passen bij Weddings.

Weddings heeft de grootste collectie trouwjurken. Allemaal zijn ze dus net een beetje anders en uniek.

Kom de trouwjurken van Oksana Mukha passen!

Ga jij trouwen? Weddings is de plek voor jou! Denk je eens in: 950 vierkante meter vol met trouwjurken van alle toonaangevende merken in alle prijsklassen. Daarnaast zijn er ook privé pasruimtes waar je in alle rust kunt passen en een ervaren styliste je adviseert. Vervolgens is er ook nog een accessory room, van onder tot boven gevuld met schoenen, tiara’s, sluiers en sieraden. En, om een geslaagde shopsessie af te sluiten, een champagnebar waar je kunt vieren dat je jouw jurk gevonden hebt. Dit is dus trouwjurken shoppen bij Weddings bruidsmode!

Wil jij kijken welke bruidsjurk het mooiste staat? Maak een afspraak en pas de spectaculaire trouwjurken.

Lees verder Sluiten

Collectie Oksana Mukha