Martina Liana ML1757

38735 Favoriet

ML1757 van Martina Liana is een meesterwerk van couture met prachtige beading en een uniek dessin. De corset-achtige top en de delicate spaghetti bandjes zorgen voor een verfijnde en moderne uitstraling. Het A-lijn silhouet omhelst elegant de taille en loopt uit in een gracieuze sleep, perfect voor een bruid die stijl en klasse wil uitstralen. Een subtiele split voegt een eigentijds element toe aan deze tijdloze jurk.

Prijsindicatie €3500 - €4000
Stijl Couture
Kleur Nude
Silhouet A-lijn
Hals Sweetheart

Ervaringen van Happy Brides:

Jade
Jade
Lees verder
10/10 ervaring gehad bij Weddings. De ambiance maakt de ervaring nog magischer. De professionaliteit en positieve energie van de dames maken de afspraken aangenaam en ontspannen. Zeker een ervaring die je hier niet wilt missen!
Lisanne
Lisanne
Lees verder
Super lieve dames die je maar al te graag willen helpen de jurk van je dromen te vinden. Ze luisteren naar je wensen en proberen hierbij een passende jurk te vinden. Voor mij was het geslaagd! Ik voelde me echt een bruid!
Anouk
Anouk
Lees verder
Het was super om een jurk uit te zoeken bij Weddings, wat een leuke dag heb ik gehad. Tijdens de eerste pasafspraak werd ik snel afgespeld zonder uitleg en was ik daarna onwijs aan het twijfelen of het wel goed was gegaan (dit lag ook vooral aan mij, ik ben een piekeraar). Weddings heeft mijn twijfels super opgepakt, na mijn emailtje mocht ik nogmaals langskomen en werd het afspelden opnieuw gedaan. Tevens kreeg ik extra pasafspraken omdat het toch wel lastig was om de jurk goed passend te krijgen, maar uiteindelijk ging ik met een tevreden gevoel de deur uit. Super service en hele vriendelijke verkoopsters en coupeuse :). Heel erg bedankt!
Vorige
Volgende