Brands

Kachar Ladosa

Filter

Amelie is een fabrikant van bruidsjurken. Kachar Ladosa is een merk van Amélie.

Het merk Amelie vestigde zich in de vroege Millennium-jaren en heeft meer dan 60 jaar ervaring in het produceren van Gala- en bruidskleding.

Een jong en innovatief team van internationale ontwerpers ondersteunt het bedrijf met vaardigheden en know-how.

Amelie is er ook enorm trots op om prachtige jurken en avant-garde in één te maken en de jurken van Amelie iets bijzonders te maken!

De nieuwste ontwerpen, opbeurende en glamoureuze details en de beste stoffen maken de collectie van Amelie uniek.

Amelie produceert mode en legt hun focus sterk op het maken van jurken voor alle soorten persoonlijkheden en leeftijden met een groot aantal verschillende stijlen, waaronder een grote verscheidenheid aan jurken in Plus-maten.

Deze nieuwe collectie van Kachar Ladosa vertegenwoordigd een stijlvolle optie voor bruiden met smaak en gevoel voor mode.

Kachar Ladosa trouwjurken passen bij Weddings.

Weddings heeft de grootste collectie Kachar Ladosa trouwjurken. Allemaal zijn ze net een beetje anders en uniek.

Kom de trouwjurken van Kachar Ladosa passen!

Ga jij trouwen? Weddings is de plek voor jou! Denk je eens in: 950 vierkante meter vol met trouwjurken van alle toonaangevende merken in alle prijsklassen. Daarnaast zijn er privé pasruimtes waar je in alle rust kunt passen en er is ook een ervaren styliste je adviseert. Ook is er een accessory room, van onder tot boven gevuld met schoenen, tiara’s, sluiers en sieraden. En, om een geslaagde shopsessie af te sluiten, een champagnebar waar je kunt vieren dat je jouw jurk gevonden hebt. Dit is trouwjurken shoppen bij Weddings bruidsmode!

Wil jij kijken welke Kachar Ladosa bruidsjurk het mooiste staat? Maak een afspraak en pas de spectaculaire trouwjurken van het merk Kachar Ladosa.

Lees verder Sluiten

Collectie Kachar Ladosa