Workshops

Ook in 2017 opent Weddings haar deuren speciaal voor exclusieve workshops. Nu met nog meer leveranciers die jullie wegwijs gaan maken in de wereld van het trouwen! De workshops zijn gratis en worden aangeboden door Weddings Bruidsmode. Meld je wel snel aan want VOL=VOL.

Voor aanstaande bruiden is het een mooie gelegenheid om kennis te maken met alle facetten van Weddings bruidsmode. Je kunt onze collectie up close bekijken en tijdens twee modeshows kun je genieten van de hoogtepunten uit de 2018 collectie. Daarnaast hebben we voor jullie de beste leveranciers uit  de trouwbranche uitgenodigd. Muziek, organisatie, trouwtaarten, accessoires, trouwringen en beautytips komen allemaal aan de orde op deze gezellige avond.

Het is een unieke beleving voor jou en je vriendin, zus en/of moeder. Je wordt meegenomen achter de schermen van de winkel, en maakt onder het genot van een hapje en drankje kennis met de wereld van het trouwen!

De punten die onder andere aan de orde komen zijn:

  1. Kennismaking met Weddings bruidsmode
  2. Je kunt lekker browsen in de rekken vol met prachtige trouwjurken
  3. Al je vragen over trouwjurken worden beantwoord
  4. Welk silhouet staat bij jouw figuur?
  5. Andere handige tips voor jullie grote dag
  6. Ontmoet de leukste leveranciers voor jullie trouwdag

 

De workshop begint op donderdag 31 mei om 19.00 uur en eindigen rond 21.00 uur.

Leveranciers die aanwezig zijn om je te helpen met jullie voorbereidingen:

 

SKYFLY

Hebben jullie trouwplannen en zijn jullie nog op zoek naar een geschikte DJ? Gegarandeerd een volle dansvloer met een DJ van SKYFLY! Tijdens de workshop kun je alvast genieten van de sfeermakende kwaliteiten van de DJ's van SKYFLY, door een bijzondere muzikale aankleding van de avond.

Sugarlips Cakes

Sugarlips Cakes werd officieel opgericht in september 2012 toen Tam naar Nederland verhuisde voor de liefde. Als getraind patissier was het altijd al haar droom om een eigen bedrijf te beginnen. Nu vijf jaar verder kan ze zich met recht de beste bruidstaartspecialist van Nederland te noemen. Ze heeft niet voor niets al twee jaar op rij deze award gewonnen tijdens de Dutch Wedding Awards!

Schaap en Citroen

Voor juwelen en horloges in het topsegment is juweliershuis Schaap en Citroen al vele decennia een gerenommeerd adres in Nederland. De afgelopen 129 jaar zijn de familie Schaap en familie Citroen een nationaal begrip geworden. Tijdens de workshop presenteren ze hun 2017 collectie trouwringen. Doe alvast inspiratie op voor de grote dag!

Wedding & Planning

Wiesje van Wedding & Planning is al sinds 2006 verantwoordelijk voor de organisatie van exclusieve huwelijken in binnen- en buitenland. Ze biedt bruidsparen een huwelijksdag die al hun verwachtingen overtreft. Tijdens de workshop legt ze jou haarfijn uit waar je allemaal op moet letten bij het plannen van jullie bruiloft.

Reveal your Beauty

Selena van Reveal your Beauty geeft je tips die alleen een topvisagist zoals zij kan geven. Al jaren is ze werkzaam als visagist voor bruiden, maar ook in de film- en televisiewereld is ze een bekende naam. Tijdens de workshop kun je een mini make-over bij haar laten doen.

Abrazi

Abrazi is een jong en dynamisch bedrijf dat in 2003 in Nederland van start is gegaan met het maken van sieraden met de focus op bruidsmode. Ook Weddings bruiden zijn gek van dit luxe merk. Met hun prachtige Swarovski sieraden is het de perfecte finishing touch voor je bruidslook.

Maryla & Marcel Fossen vertellen het verhaal van jullie bruiloft door middel van beeld. Ze dragen zorg voor compositie, het beste licht en de  mooiste momenten, terwijl jullie genieten van deze mooie dag. Bezoek Maryla Fossen tijdens de Weddings workshop en ontdek wat zij voor jullie bruiloft kunnen betekenen.
 

KEEP IT FRESH!! Unieke frisse trouwkaarten en Save the Date uitnodigingen voor jullie perfect dag!
Maak eenvoudig  jullie complete trouwhuisstijl af met de bijpassende stickers, enveloppen en stempels.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

 


collage-workshop

collage-2-workshop

collage-workshop-3

Bewaren

Bewaren

Bewaren