Taille silhouetten

15-079-wdd-taille-silhouetten-a4-formaat-def-def

Basque taille: Een basque taille is een lage taille, maar in een V-vorm. De V-vorm geeft je bovenlichaam extra lengte, wat perfect is voor bruiden met een kort bovenlichaam of voor bruiden met weinig taille. Deze stijl zie je vaak bij tule prinsessenjurken.

Natuurlijke taille: De natuurlijk taille valt precies op de lijn waar van nature je taille ook zit. Deze stijl zorgt ervoor dat de taille extra geaccentueerd wordt. Heb jij van nature een hoge of geen taille dan is een natuurlijk taille de beste keus voor jou. In combinatie met een rijgsluiting heb je in no time die perfecte wespentaille.

Lage taille: Bij een lage taille valt de taille onder de natuurlijke taille lijn. Heb je van nature een lage taille dan is dit de perfecte match voor jou. Heb je weinig of geen taille dan is een trouwjurk met een natuurlijk taille mooier voor jou. Voor bruiden met een duidelijk zichtbare taille is deze stijl populair, omdat het net iets meer van het lichaam toont en dus sexier overkomt.

Empire taille: De taille zit net onder de buste, waarna de jurk uitloopt tot aan de zoom. Deze stijl is populair voor kleine en zwangere bruiden. Omdat de taille hoog eindigt geeft dit silhouet jou extra lengte.

Princess taille: De prinsessen stijl heeft geen horizontale naden, alleen verticale naden, die de borst en de taille vorm geven. Een jurk met verticale naden is perfect om het idee van lengte te creëren. Deze stijl zie je veel bij de A-lijn en bij het trompet silhouet.