Randy Fenoli collectie bij Weddings bruidsmode

Randy Fenoli de ster van het programma Say Yes to the Dress, lanceert een eigen bruidsmode lijn: Randy Fenoli Bridal. Deze is na de zomer ook in Nederland te koop. De collectie bevat unieke details die we normaal alleen zien bij couture merken, met luxe bewerkingen, delicate stoffen en kantsoorten, flatterende silhouetten en perfecte pasvormen. Bij het ontwerpen van deze collectie is gedacht aan de hoogste kwaliteit voor een betaalbare prijs, zodat elke bruid kan trouwen in een jurk van Randy Fenoli Bridal. De inspiratie voor deze collectie zijn de duizenden bruiden die Randy de afgelopen vierentwintig jaar heeft mogen helpen bij het vinden van hun droomjurk. De collectie is divers en heeft iets voor iedere bruid die op zoek is naar haar droomjurk.

Bij Weddings zijn we trots dat we één van de geselecteerde winkels in Nederland zijn die deze collectie aan hun assortiment mogen toevoegen. Deze unieke collectie hangt vanaf ongeveer half september in onze winkel in Rotterdam. Maak nu vast een pasafspraak!

 

085caffc-d5ee-40dd-b6d4-dc781a460621

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bekijk hieronder een aantal voorbeelden van trouwjurken uit de Randy Fenoli collectie. Deze en meerdere kun je vanaf half september komen passen bij ons in de winkel.

randy-fenoli-2-1

 

randy-fenoli-1

 

Bewaren

Bewaren