LINDA.tv & Weddings

Kijk alle afleveringen van “Guess the Wedding dress” op LINDA.tv. Hierin laat een aanstaande bruid haar vriendinnen en Pauline Wingelaar trouwjurken van Weddings uitkiezen. 

De aanstaande bruiden kwamen bij Weddings en gaven hun familie, vriendinnen of kinderen het vertrouwen in handen om voor haar een trouwjurk uit te kiezen. Totaal werden 2 trouwjurken gekozen en Pauline Wingelaar koos de derde trouwjurk uit. Spannend! Maar welke kiest de bruid en zit de juiste trouwjurk er wel tussen?

WILDCARD

En het wordt nog spannender, er is ook een wildcard. De bruid mag er namelijk ook voor kiezen om de styliste, Mirjam, van Weddings haar bruidsjurk te laten kiezen. De bruid heeft deze trouwjurk niet gezien, zij weet van te voren niet welke trouwjurk dit is, maar vertrouwt volledig op de expertise van onze styliste. Wie durft er voor de wildcard te gaan?

JIJ KAN OOK EEN TROUWJURK WINNEN!

Elke woensdag in oktober 2019 werd een aflevering uitgezonden, waarin de 3 trouwjurken gepresenteerd werden. Vanaf dat moment mocht de kijker raden welke van de 3 trouwjurken de bruid zou kiezen of zou ze voor de wildcard gaan? Op de zondag erna koos de bruid haar jurk en kon je direct zien of jij het juiste antwoord had gegeven.

Er waren 3 aanstaande bruiden die hun trouwjurk uitkozen. Op woensdag werd de jurk gepast en op de zondag zagen we voor welke jurk werd gekozen. Bekijk de afleveringen hieronder terug.