Happy brides

De echte bruiden van Weddings op hun trouwdag

Geniet mee en laat je inspireren door onze Happy Brides! Lees de ontroerende verhalen en bekijk de Weddings trouwjurken in het echt. Wil jij ook een Happy Bride van Weddings worden? Bezoek Weddings en laat ons je helpen bij het samenstellen van de perfecte bruidslook!

MEER HAPPY BRIDES

Trouwjurk silhouetten

Welk figuur heb jij?

Of je nu een recht of vol figuur hebt of ergens hiertussen, wij geloven dat er voor elk lichaam de perfecte trouwjurk bestaat. Deze silhouetten helpen je vast op weg met de keuze van jouw trouwjurk.
Onze adviseuses kunnen je in de winkel verder adviseren. Let wel, regels zijn er om gebroken te worden! Ben jij klein, maar heb je altijd al gedroomd van een prachtige mermaid japon, ga deze dan zeker passen. De coupeuse kan soms met een paar kleine aanpassingen van een ‘misschien jurk’ een droomjurk maken!
Bekijk onze handige silhouettenpagina en bepaal aan de hand van jouw figuur het silhouette van jouw trouwjurk.

BEKIJK ALLE SILHOUETTEN
inspiration pagina

Wedding checklist

Wij helpen je graag op weg met het plannen van je bruiloft!

Gefeliciteerd, met jullie aankomende huwelijk! De aankomende tijd zal enorm spannend zijn en natuurlijk is er heel wat te regelen om jullie dag perfect te laten verlopen. Om jullie op weg te helpen met het organiseren van de mooiste dag van jullie leven hebben wij de Wedding checklist voor jullie gemaakt.
Deze checklist maakt het plannen van jullie bruiloft super easy. Alles wat er gedaan moet worden, zoals de trouwkaarten versturen en de trouwjurk uitzoeken staat er op. De checklist zorgt ervoor dat jij onbezorgd kan genieten, al voordat jouw bruiloft begint! Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang de gratis weddingplanner.

DOWNLOAD WEDDING CHECKLIST

Blog

Vind inspiratie op ons blog

Weddings schrijft regelmatig blogs over alles rondom trouwen. Inspiratie op het gebied van bruidskapsels, bruidsboeketten, trouwthema’s, trouwjurken en nog veel meer! Vele nieuwe ideeën worden gepost en natuurlijk kun je ook veel inspiratie teruglezen.

Blog

POPULAIR OP HET BLOG

Weddings Stories

De huwelijksaanzoek verhalen van Weddings bruiden

Weddings introduceert een nieuw concept: Weddings Stories! We genieten zelf in de winkel vaak van de vele verhalen van aanstaande bruiden. Weddings wil graag een platform bieden voor deze verhalen, zodat iedereen jouw verhaal kan lezen. Jij kan met jouw verhaal anderen inspireren, emotioneren en informeren. Als je je verhaal aan ons toestuurt, publiceren wij deze op onze blog en promoten wij jouw verhaal op social media; Instagram Story en facebook/instagram.

En nu komt het leukste: Het best gelezen verhaal wint een diamantje van Christian Bauer ter waarde van 500 euro. We meten de unieke lezers en ook jij kan zien hoe vaak jouw verhaal gelezen is (zie onderin in onze blog).
Deel ook jouw story of lees de leukste aanzoeken van onze bruiden op de Weddings Stories pagina.

Weddings stories

We’re on social media