Happy brides

De echte bruiden van Weddings op hun trouwdag

Geniet mee en laat je inspireren door onze Happy Brides! Lees de ontroerende verhalen en bekijk de Weddings trouwjurken in het echt. Wil jij ook een Happy Bride van Weddings worden? Bezoek Weddings en laat ons je helpen bij het samenstellen van de perfecte bruidslook!

MEER HAPPY BRIDES

Trouwjurk silhouetten

Welk figuur heb jij?

Of je nu een recht of vol figuur hebt of ergens hiertussen, wij geloven dat er voor elk lichaam de perfecte trouwjurk bestaat. Deze silhouetten helpen je vast op weg met de keuze van jouw trouwjurk.
Onze adviseuses kunnen je in de winkel verder adviseren. Let wel, regels zijn er om gebroken te worden! Ben jij klein, maar heb je altijd al gedroomd van een prachtige mermaid japon, ga deze dan zeker passen. De coupeuse kan soms met een paar kleine aanpassingen van een ‘misschien jurk’ een droomjurk maken!
Bekijk onze handige silhouettenpagina en bepaal aan de hand van jouw figuur het silhouette van jouw trouwjurk.

BEKIJK ALLE SILHOUETTEN
inspiration pagina

Wedding checklist

Wij helpen je graag op weg met het plannen van je bruiloft!

Gefeliciteerd, met jullie aankomende huwelijk! De aankomende tijd zal enorm spannend zijn en natuurlijk is er heel wat te regelen om jullie dag perfect te laten verlopen. Om jullie op weg te helpen met het organiseren van de mooiste dag van jullie leven hebben wij de Wedding checklist voor jullie gemaakt.
Deze checklist maakt het plannen van jullie bruiloft super easy. Alles wat er gedaan moet worden, zoals de trouwkaarten versturen en de trouwjurk uitzoeken staat er op. De checklist zorgt ervoor dat jij onbezorgd kan genieten, al voordat jouw bruiloft begint! Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang de gratis weddingplanner.

DOWNLOAD WEDDING CHECKLIST

Blog

Vind inspiratie op ons blog

Weddings schrijft regelmatig blogs over alles rondom trouwen. Inspiratie op het gebied van bruidskapsels, bruidsboeketten, trouwthema’s, trouwjurken en nog veel meer! Vele nieuwe ideeën worden gepost en natuurlijk kun je ook veel inspiratie teruglezen.

Blog

POPULAIR OP HET BLOG

Weddings Magazine

Het magazine met alles voor de bride to be

Nog even en dan ben jij de bruid. Je gaat een mooie en bijzondere tijd tegemoet waarbij je veel keuzes moet maken. Je kunt natuurlijk eindeloos dagdromen over deze romantische dag en alles wat erbij komt kijken, maar laten we eerlijk zijn de meeste bruiden zijn toch het liefste bezig met welke jurk ze gaan dragen. De zoektocht naar jouw droomjurk kan niet vroeg genoeg beginnen en Weddings helpt je daarbij. Om te beginnen krijg je van ons dit gratis super mooie en inspirerende magazine.

DOWNLOAD NU

We’re on social media