02/07/2021 Bruiloft van Vivian en Danny

Fotograaf: Jessica Groenewegen

Eindelijk was het dan zover.. De zoektocht naar de trouwjurk zou beginnen! Relatief gespannen liep ik, samen met mijn entourage, Weddings binnen. Zoveel trouwjurken; echt een walhalla!

Al snel bleek dat Anne onze verkoper was. En wat een fijne meid is dat! Na eerst even gesproken te hebben over de verloving en onze bruiloft in het vooruitzicht, kwam daarna al snel de jurk aan bod. We bespraken goed wat ik wel en niet mooi vond en daarna startte de zoektocht.

Samen met Anne liep ik door de winkel om de mooiste jurken uit te kiezen. Dit resulteerde in een kledingrek vol met jurken. Mijn oog was voorafgaand al gevallen op een prachtige jurk van Martina Liana. Voordat ik deze aandeed, vertelde Anne wel duidelijk dat deze jurk echt wel iets boven budget was. Ik vond dat erg netjes, want zo was ik goed voorbereid. Uiteindelijk was dit toch echt dé jurk voor mij en werd het budget opgehoogd. We hebben mijn ‘say yes to the dress’ momentje gevierd met vuurwerk en een fles champagne.

Ook bij de afspraken voor het passen en ophalen werd ik heel vriendelijk geholpen. En de jurk? Die vond ik elke pasafspraak nóg mooier. Op de dag zelf heb ik erin geschitterd als nooit tevoren. Ik had geen betere jurk kunnen uitkiezen.

Ik wil Weddings bedanken voor de ontzettend fijne ervaring. Het was elke keer weer een feestje om op bezoek te komen. Ik zou jullie dan ook bij iedere bruid-to-be aanraden!

Liefs,
Vivian.