< Weddings Show 29 september

Weddings Show 31 Maart 2022

BEKIJK DE FOTO’S EN VIDEO VAN DE AVOND HIER!

Wat hebben we genoten! We delen graag de prachtige beelden van Tom Tomeij Foto & Film Met jullie om je een goed beeld te geven van deze fantastische avond.

Was je op de Weddings Show, maar heb je nog geen afspraak gemaakt? Maak dan alsnog aanspraak op 10% korting! Geef in de opmerkingen bij het maken van jouw afspraak aan, dat je op de show was en wij geven (aan de hand van de gastenlijst) jou alsnog de 10% korting! Tot snel!

Afspraak maken

Wall of fame

Wat zag iedereen er mooi uit! Bekijk hier jullie foto’s, sla ze op en deel ze! We vinden het leuk om de gedeelde foto’s terug te zien, dus vergeet ons niet te taggen: @weddingsbruidsmode #weddingsbruidsmode & @tom_tomeij_fotografie

Bekijk alle Wall of Fame foto’s

trouwjurken uit de show

Wil je nog een keer rustig de trouwjurken terugkijken, dat kan! Bekijk hieronder een selectie van de trouwjurken. Mis je jouw favoriet? Neem contact met ons op! Wij helpen je graag verder.

We vinden het leuk om jouw gedeelde foto’s terug te zien, dus vergeet ons niet te taggen: #weddingsbruidsmode & #tomtomeijfotografie

Wil je er ook graag bij zijn volgende keer? You are invited! Op 29 september zal de volgende Weddings Show plaatsvinden. Houd tegen die tijd onze kanalen in de gaten om je te kunnen aanmelden voor de show!

Alle foto’s

Hieronder nog een greep uit de foto’s van de avond. Gezellig nog even nagenieten!