< Designer Dagen

Enzoani Designer Dagen

21 & 22 SEPTEMBER BIJ WEDDINGS IN ROTTERDAM

De designer dagen bij Weddings brengt bruiden in de gelegenheid om bijna de complete collectie van een bekend merk te passen en kennis te maken met de mensen achter het merk. Soms is het zelfs mogelijk om je trouwjurk te customizen! Jaarlijks organiseren wij diverse van deze Designer Dagen en op 21 & 22 september is het de beurt aan Enzoani.
Enzoani staat ook wel bekend om hun sexy details zoals lage ruggen, de diepe V-hals, transparante lijfjes en sexy silhouetten. Ook de slepen van Enzoani zijn onvergetelijk. Het internet staat vol met deze prachtige trouwjurken. Een bruid die zich sexy en glamorous wil voelen op haar trouwdag kiest al snel voor een trouwjurk uit de Enzoani collectie.
Het ontwerpteam achter de collecties van Enzoani wordt geleid door de bekroonde meesterontwerpster Kang Chun Lin.

You are invited!

Maak een afspraak bij Weddings op 21 & 22 september en geniet van de Weddings collectie van Enzoani plus een zeer uitgebreide selectie van trouwjurken uit de 2020 Enzoani, Blue by Enzoani en de Beautiful by Enzoani collecties. Deze zullen speciaal voor deze gelegenheid worden ingevlogen zodat jij ze allemaal kunt zien en passen!

Vanuit Enzoani is een persoonlijk consultant aanwezig, Stefani Marti. Zij kan je alles vertellen over de trouwjurken, over hoe ze vermaakt kunnen worden, zodat deze helemaal aansluit op jouw wensen.

Je krijgt de kans om al je favoriete Enzoani-looks te bekijken en passen, dus wacht niet te lang en meld je vandaag nog aan voor dit unieke weekend!

Maak nu je afspraak op 21 of 22 september.

AFSPRAAK MAKEN

BEKIJK DE COLLECTIE

Agenda