Rosa Clara designer dagen

< Designer Dagen

Designer Dagen Rosa Clará

Rosa Clará is één van de meest toonaangevende bruidsmodemerken ter wereld. Het van origine Spaanse merk is modieus en razend populair onder Europese bruiden. Voor ons een goed reden om jullie kennis te laten maken met deze schitterende collectie tijdens de Designer Dagen.

De jurken van Rosa Clara zijn heel divers, van volumineus met steentjes tot aan meer minimalistische stijlen. De vrouwelijke schoonheid van haar bruiden staat voorop bij haar ontwerpen. Elke jurk geeft de juiste bruid het gevoel dat ze de mooiste bruid op de wereld is, precies zoals het hoort. De stoffen van deze bruidsjurken zijn van van hoge kwaliteit en passen precies in het tijdbeeld van nu. Benieuwd naar alle Rosa Clara trouwjurken die wij in onze collectie hebben? Bekijk ze dan HIER.

Rosa Clara

Bezoek de Designer Dagen op 21, 22 & 23 februari

Op 21, 22 en 23 februari is het jouw kans om niet alleen de al uitgebreide collectie die we normaal hebben hangen te passen, maar deze is aangevuld met nog meer schitterende jurken uit de Rosa Clara collectie.

Jaarlijks organiseren wij diverse van deze Designer Dagen samen met jullie favoriete bruidsmode merken. Dit geeft bruiden de kans om meer jurken van internationale topontwerpers te kunnen passen.

Maak een afspraak
Designer Rosa Clara

Over Rosa

Rosa Clará maakte haar start bijna 25 jaar geleden in de bruidsmodebranche toen ze de eerste winkel van het merk opende in Barcelona. Toen al bood Rosa Clará opmerkelijk modieuze en unieke ontwerpen gemaakt van de hoogste beschikbare kwaliteit stoffen aan een groeiend publiek van bruiden die zich niet identificeerden met wat er op dat moment op de markt beschikbaar was. Deze nieuwe kijk op bruidsmode bracht een revolutie teweeg in de industrie en het merk groeide al snel uit tot een Internationaal erkend bruidsmodemerk.

Lees meer over Rosa Clara

BEKIJK DE COLLECTIE

Trouwjurk Celia van Rosa Clara kopen bij Weddings 2

Maak nu een afspraak

Ga jij trouwen? Weddings is de plek voor jou! Denk je eens in: 950 vierkante meter vol met trouwjurken van alle toonaangevende merken in alle prijsklassen. Daarnaast zijn er ook privé pasruimtes waar je in alle rust kunt passen en een ervaren styliste je adviseert.

Als jij een afspraak maakt op 21, 22 en 23 februari dan geniet je, naast de collectie van Weddings, ook van extra veel trouwjurken van Rosa Clara. Speciaal voor Weddings komen de nieuwste trouwjurken exclusief naar ons toe, zodat jij de jurken van deze internationaal erkende topontwerper kunt komen passen!

Je krijgt de kans om al je favoriete looks te uit te proberen, De plaatsen zijn helaas beperkt, dus wacht niet te lang en meld je vandaag nog aan voor dit unieke weekend!

Afspraak maken