Loyalty member card

subheader

Loyalty member aanbiedingen

facebook-polaroid-18-nov-1

10% cadeau op Pink Lemon Cards

KEEP IT FRESH!! Unieke frisse trouwkaarten en Save the Date uitnodigingen voor jullie perfecte dag!
Maak eenvoudig  jullie complete trouwhuisstijl af met de bijpassende stickers, enveloppen en stempels.

Shop nu
wedding-world

15% cadeau bij weddingworld.nl

Bij weddingworld.nl bieden wij een grote collectie trouwaccessoires voor zowel bruid als bruidegom. Ben jij nog op zoek naar die spetterende hakken onder je hippe korte trouwjurk of zoek je een roze ketting bij jouw blush kleurige trouwjurk? weddingworld.nl heeft het allemaal. Maak nu gebruik van de relatiekorting van 15%. Gebruik de code die op je pas staat.

15% cadeau!

Shop nu
actie-schaap-en-citroen

50% cadeau bij aanschaf van een tweede trouwring

Voor juwelen en horloges in het topsegment is juweliershuis Schaap en Citroen al vele decennia een gerenommeerd adres in Nederland. Bij aanschaf van een tweede trouwring bij het Schaap en Citroen filiaal in Rotterdam ontvang je als Weddings Loyalty Member 50% cadeau op de tweede ring!

50% cadeau!

Maak een afspraak
skyfly

10% cadeau op een DJ van SKYFLY voor jullie bruiloft!

Een perfect trouwfeest. Met precies de sfeer en muziek die jullie willen. SKYFLY zorgt ervoor. Welke muziek willen jullie horen? Willen jullie een openingsdans? Wel of geen verzoeknummers? Ook het volume van de muziek bepalen jullie zelf. Met je loyalty members card ontvang je 10% cadeau op een DJ van SKYFLY voor jullie bruiloft!

10% cadeau!

Maak een afspraak
17-076-wdd-loyalty-member-card-pagina-knop-sugarlips-cake-2

10% cadeau op je trouwtaart

Sugarlips Cakes is de beste bruidstaarten specialist van Nederland. Ze hebben niet voor niets al twee jaar op rij deze award gewonnen tijdens de Dutch Wedding Awards! Bestel je trouwtaart bij Sugarlips Cakes en ontvang als Weddings loyalty member 10% relatiekorting!

10% cadeau!

Maak een afspraak
menshop

10% cadeau op een trouwpak

De Honeymoon men's shop is al 50 jaar de "place to be" voor de bruidegom. Maak je keuze uit de uitgebreide collectie modieuze en klassieke trouwpakken en ontvang 10% korting! De professionele adviseurs van de men's shop helpen je graag verder.

10% cadeau!

Maak een afspraak
maryla-fossen

10% cadeau op je trouwrapportage

Maryla & Marcel Fossen vertellen het verhaal van jullie bruiloft door middel van beeld. Ze dragen zorg voor compositie, het beste licht en de mooiste momenten, terwijl jullie genieten van deze mooie dag. Als Weddings loyalty member ontvang je 10% korting op je trouwrapportage!

10% cadeau!

Maak een afspraak
werelds

10% cadeau op de locatie Werelds aan het Strand

Werelds aan het Strand biedt haar gasten een beleving van internationale allure aan het Grevelingenmeer! Vier jullie bruiloft in een unieke setting, waarbij jullie je in Ibiza, St. Tropez of Miami wanen. Relax met jullie gasten in ons warm en hoogwaardig ingerichte restaurant, op ons terras, of (in de zomer) op ons privéstrand!

10% cadeau!

Maak een afspraak

18-073-wdd-website-nieuwe-knoppen-loyalty-member-card-knop-lmc-pag

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Voorwaarden:

Deze acties zijn niet inwisselbaar voor contanten en niet te gebruiken in combinatie met andere kortingen of aanbiedingen. Deze aanbieding kunnen niet achteraf worden verzilverd. Vraag bij de desbetreffende leverancier om meer informatie als je hier vragen of opmerkingen over hebt.